Choral Evensong in Bovenkerk

Op zaterdag 19 oktober a.s. zingt het inmiddels faam genietend Kampen Boys Choir weer een Choral Evensong in perfect Engelse stijl in de Bovenkerk van Kampen. Het koor heeft met deze Evensongs een grote reputatie opgebouwd en trekt hiermee bezoekers uit het hele land.

Onlangs zong het Kampen Boys Choir vier Choral Evensongs in Westminster Abbey en één in de kathedraal van Canterbury. De leiding van beide kathedralen sprak bijzonder lovend over het hoge niveau van het Kampen Boys Choir.

Op zaterdag 19 oktober in Kampen zijn de Preces en Responses in een zetting van Peter Nardone. De psalm voor deze dag is Psalm 48. Het Magnificat en Nunc is van Tertius Noble en als Anthem zingt het koor het prachtige Blessed be the God and Father van Samuel Wesley met een prachtige solo voor jongenssopraan.

Zoals gebruikelijk krijgt iedereen de gelegenheid een aantal mooie Hymns mee te zingen met koor en orgel als ondersteuning. De koor- en samenzang wordt op het orgel begeleid door organist Sander van den Houten. Het Kampen Boys Choir staat onder leiding van de vaste dirigent van het Kampen Boys Choir, Rintje te Wies.

De Choral Evensong begint om 16.30 uur en duurt een klein uur. Ter dekking van de kosten is er een collecte bij de uitgang

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*