Contract verlenging voor vier talentvolle spelers bij Go-Ahead

522

Go-Ahead blij heeft van vier spelers hun contract verlengd. De vier zijn door de club zelf opgeleid en blijven ot minimaal de zomer van 2025 actief in het rood-geel op Sportpark Middenwetering.

Niels van Dijk (23 jaar) wist in de afgelopen twee seizoenen af en toe wat speelminuten bij elkaar te vergaren, maar dit seizoen lijkt de doorbraak te zijn van Niels in ons 1e elftal. Hij mocht al meerdere keren in de basis starten en met name in de uitwedstrijd bij Flevo Boys was Niels als controlerende middenvelder belangrijk voor de balans.

Nick ter Horst (21 jaar) heeft in de afgelopen jaren vlieguren gemaakt in ons 2e elftal en sinds dit seizoen heeft hij door zijn goede prestaties bij de beloften een plek verdiend bij het 1e. Nick kan op zowel de rechtsback positie en als centrale verdediger uit de voeten en heeft tot op heden al 802 minuten gemaakt in 14 wedstrijden.

Myron Doumbouya (20 jaar) zit dit seizoen voor het eerst bij ons 1e elftal. Myron ontwikkeld zich heel goed en kan op dit moment beschouwd worden als één van onze grootste talenten. Myron is technisch begaafd en heeft veel voetballend vermogen in zich zitten. Afgelopen zaterdag werd de middenvelder in de thuiswedstrijd tegen Alcides (4-0 winst) terecht uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Bryan Hellendoorn (19 jaar) scoorde in het seizoen 2021-2022 in de thuiswedstrijd tegen SVZW in de blessuretijd de winnende treffer (3-2) en heeft dit seizoen ook al aardig wat speeltijd gekregen van onze hoofdtrainer Edwin van Nijen. Bryan heeft veel snelheid en kan zowel op de rechtsback positie als op beide flanken voorin uit de voeten.

Niels van Dijk: “Ik heb ervoor gekozen om mijn contract te verlengen, omdat ik vind dat we een jonge ploeg hebben met veel ambitie. Iedereen probeert beter te worden zowel op trainingen als in de wedstrijden en daardoor gaat het niveau omhoog. Daarnaast merk ik dat ik veel speelminuten krijg ten opzichte van voorgaande jaren en dit motiveert mij alleen maar om harder te blijven werken.”


Nick ter Horst: “Ik heb ervoor gekozen om nog een jaar bij GAK te blijven omdat dit mijn club is en ik hier veel plezier heb. Ik wil volgend jaar graag mijn steentje bijdragen om er weer een mooi seizoen van te maken.”


Myron Doumbouya: “GAK is mijn club en ik kijk er naar uit om komend seizoen verder te groeien met deze groep. We hebben een fijne groep spelers en staf en daarnaast fanatieke supporters die thuis en uit achter ons staan. Ik heb het hier goed naar mijn zin en hoop dat ik komend seizoen bij kan dragen aan de weg die we zijn in geslagen met de vereniging.”


Bryan Hellendoorn: “Go-Ahead Kampen is gewoon mijn club. Ik voetbal hier al de hele jeugdopleiding en heb het hier altijd naar mijn zin. Ik speel samen met mijn vrienden en mijn broer Sven Hellendoorn. Ik kijk uit naar het volgende seizoen.”

Go-Ahead maakte eerder al bekend dat Gijs van Enk, Bram van Enk, Niek van Enk, Damian van Drenth, Tim Noordman, Cor Straetemans, Arjan Wiegers, Luuc Knul, Sven Hellendoorn, Jeffrey Bos, Nico Veldman en Wilbert Wessels ook hun contract hebben verlengd en dat Maxwell van Dijk overkomt van Berkum.