HomeRegiosport*AUDIO* CSV APELDOORN 4-0 GO-AHEAD KAMPEN !!

*AUDIO* CSV APELDOORN 4-0 GO-AHEAD KAMPEN !!

-

Go Ahead Kampen verloor uit met 4 – 0 van  CSV Apeldoorn

Beluister HIER de reactie van Marcel van der Steege Go Ahead

Beluister HIER de reactie van Jeroen Drost CSV Apeldoorn

16e min 1-0 Bram Holtman – 19e min 2-0 Maarten Boeve – 37e min 3-0 Ugur Yildirim – 76e min 4-0 Richard van Schooten

Marcel van der Steege startte met de volgende 11 spelers:

Jasper Fix / Muslu Nalbantoglu / Edwin Starke / Jeroen van den Bosch / Mark Koomen / Nick van der Kooi / Nick Bakker / Yoshua van Marle / Madih Doufikar / Jurrian Zandbergen / Hussein Raza

De rood gelen leverden zaterdagmiddag een collectieve wanprestatie. Het gemis van twee van de drie middenvelders (Sander Morren geblesseerd en Andre Timmerman geschorst) was mijn inziens te groot. Er was geen evenwicht in het elftal en we mogen nog blij zijn dat de score niet verder op liep. Ook was de normaal zo trefzekere Madih Doufikar wat ongelukkig in de afwerking. Hij kon 3 maal alleen op doelman Patrick Jansen af gaan, maar die keepte een uitstekende wedstrijd en wist zijn doel knap schoon te houden.

De eerste 10-15 minuten van de wedstrijd begon veelbelovend voor Go-Ahead. In de 5e min kwam Nick Bakker op links door, gaf af op Jurrian Zandbergen, en die schoot een halve meter over. 3 minuten later goed doorgaan van Jurrian aan de rechterkant van het veld, via Jeroen Drost belandde de bal bij Hussein Raza en hij schoot in de handen van doelman Jansen. Na 11 minuten was het Madih die afspeelde op Hussein, die schoot, maar wederom redde de doelman. Kort daarna de 1e mogelijkheid voor CSV Apeldoorn. Het was Rob Diederik die fraai uithaalde, maar Jasper redde stijlvol. In de 16e minuut een ongelukkig moment voor de rood gelen. Een schot vanaf 20 meter werd geblokt, Jasper lag al op de grond, de bal belandde bij Bram Holtman en die schoot de bal in de verre hoek binnen, 1-0. 3 minuten daarna was het ook al 2-0. Een afstand schot van Maarten Boeve en Jasper wist de slecht ingeschoten poging niet te keren. Dit had overigens zeker te maken met het onthutsend slechte veld in Apeldoorn. Na een half uur spelen moest Mark Koomen helaas noodgedwongen het veld verlaten vanwege een blessure en Djeston Roosblad was zijn vervanger. Go-Ahead probeerde de aansluitingstreffer te realiseren. In de 37e min een goede mogelijkheid van Jurrian Zandbergen, hij kon alleen op de doelman af gaan, maar met een sliding wist Jansen uitstekend redding te brengen. In de omschakeling werd de wedstrijd beslist door Ugur Yilderim, hij schoot diagonaal goed binnen, 3-0. Rust.

In de rust bleek dat Jasper Fix niet verder kon ivm een blessure en Demi Loet-Loetoer was zijn vervanger. Na 58 minuten kwamen we goed weg toen Maarten Boeve in vrijstaande positie net naast kopte. 2 minuten later een zeldzaam foutje van Jeroen Drost. Madih Doufikar kon daardoor alleen op doelman Jansen afgaan, maar die redde met de voet. Kort daarna een identieke situatie, maar wederom wist Madih niet te scoren. Na 72 minuten kopte Madih door op Yoshua van Marle, maar zijn schot ging naast. In de 76e min werd het 4-0. In eerste instantie miste Richard van Schooten een gigantische kans, hij schoot vanaf 5 meter over. Een halve minuut later lag de bal wel in het netje. Dezelfde van Schooten kopte na een voorzet op maat van Ugur Yildirim goed. Madih kon voor de 3e keer alleen op de doelman afgaan, maar hij had het vizier vanmiddag niet op scherp en schoot tegen de doelman op. In de slotfase kreeg invaller Modou Nyang nog 2 grote kansen om te scoren, maar hij was ook niet trefzeker. Zo bleef het bij 4-0 en gingen de vele meegereisde supporters ontevreden huiswaarts richting Kampen.

Volgende week staat er geen competitie ronde op het programma. Go Ahead speelt dan een uitwedstrijd bij WVF in Westenholte. Over 2 weken wordt de competitie weer hervat en dan staat er een cruciaal duel gepland. Drachtster Boys komt dan naar Kampen toe. Aangezien alle ploegen heel dicht bij elkaar staan zijn 3 punten noodzakelijk om uit de gevarenzone te blijven. De rood-gelen hebben er alle vertrouwen in !!