De Bongerd weer voor Brunnepe, Brunnepe gaat voor de bongerd!

 

20 mei j.l. hebben buurtbewoners en omwonenden van de Brunneper Bongerd van de gemeente Kampen een uitnodiging gekregen om met raadsleden van gedachten te wisselen over de toekomst van de Brunneper bongerd.

De bedoeling is om maandagavond 2 juni (samen met raadsleden van de commissie ruimtelijke ordening een wandeling te maken door de Brunneper Bongerd en samen van gedachten te wisselen over de ideeën en verdere toekomstige invullingen van de Brunneper Bongerd. Dit gebeurt zowel in het wijkcentrum Reyersdam als de Brunneper bongerd

Tijdens de laatste bijeenkomst op 20 Februari zijn de resultaten van het bodemonderzoek bekend gemaakt. Daar werd ook gesproken over de toekomst van het gebied en zijn er procesafspraken gemaakt.

Na de laatste bijeenkomst hebben buurtbewoners, omwonenden, de bijenvereniging, de stichting behoud erfgoed Brunnepe en de Stichting LemKa de initiatiefgroep Brunneper Bongerd opgericht. Zij zullen op 2 juni de voorlopige ideeën presenteren.

Het streven van de initiatiefgroep is o.a. om van de bongerd weer een echte Brunneper Bongerd te maken! Ook hoopt de groep dat de woningbouwplannen in het omstreden gebied z.s.m. van tafel gaan..

Men roept daarom alle Brunnepers en belangstellenden op om maandagavond 2 juni 19:00 naar het wijkcentrum Rijersdam te komen en duidelijk te maken aan de aanwezige raadsleden, wethouder(s) en initiatiefgroep hoe u denkt over de toekomst van de Brunneper Bongerd.

Het programma:

19.00 uur ontvangst
19.15 uur welkomstwoord en toelichting voortraject
19.30 uur presentatie door woordvoerder bewoners en belanghebbenden
19.45 uur wandeling Door het gebied
20.15 uur proces vervolg proces uiteenzetting en gelegenheid tot vragen in het wijkcentrum
20.45 uur afsluiting met een hapje en drankje
21 .15 uur einde biieenkomst

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*