In de meivakantie naar kinderboerderij Cantecleer

In de mei vakantie is er van alles te doen op de kinderboerderij Cantecleer in Kampen. Niet alleen kinderen zijn welkom. Vaders, moeders, opa’s, oma’s , neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes, je mag ze allemaal meenemen. 

Naast een leuk, creatief en afwisselend programma kunnen de kinderen naar hartelust spelen en genieten van de vele dieren op de kinderboerderij. Er zijn al heel veel jonge dieren geboren.

Ben jij een echte dierenvriend en vind je het leuk op de kinderboerderij, dan kun je lid worden van de jeugdclub. Een volwassen iemand kan je hier voor aanmelden.

Als vriend van de kinderboerderij ontvangt u een vriendenpas van de kinderboerderij Cantecleer. De kosten hiervan zijn € 10.
Hiermee kunt u het gehele jaar gratis de boerderij bezoeken en gratis meedoen aan speciale evenementen en activiteiten georganiseerd voor alle vrienden.

U kunt 1 gezinslid jonger dan 18 jaar gratis aanmelden voor de jeugdclub via onderstaande formulier.  Na enige tijd ontvangt u een persoonlijke jeugdclubpas. Wilt u meer jeugdclubleden aanmelden, dan betaalt u voor ieder kind € 5 extra.

Wat doet de jeugdclub?
Voor de leden van de jeugdclub wordt ongeveer 8 keer per jaar een activiteit georganiseerd op woensdagmiddag. Voorbeelden van activiteiten zijn paaseieren zoeken, voederklompjes maken, vogelkastjes maken, Sinterklaasfeest, moestuin bewerken, etc. De deelname aan deze activiteiten is gratis en is uitsluitend voor jeugdclubleden, op vertoon van de jeugdclubpas

De agenda voor de meivakantie
24 april: jeugdclub thema: zaaien voor niet-vrienden 2,50 en voor vrienden gratis je kunt ook op de dag zelf nog vriend worden!

25 april: 15.00-16.00 hooizolder open en daarna de kinderen helpen met voeren

25 april: ponymiddag van 14.30 tot 16.30. Deze middag kom je niet alleen meer te weten over de verzorging van de pony, maar ben je ook de hele middag bezig met de pony’s. Weet jij hoe het deel van de hoef heet waar je niet mag komen met de hoevenkrabber? Zou je wel eens de hoeven willen proberen schoon te maken? Heb jij al weleens ervaren dat je met je benen de pony kunt sturen en daar je teugels niet voor hoeft te gebruiken? Enig idee hoeveel een pony eet op een dag? Kortom een leuke middag met: pony borstelen, pony rijden, pony’s voeren, een ritje de wagen en nog méér. Leuk voor iedereen die gek is van paarden. Vooraf opgeven is noodzakelijk info@cantecleer.com, maximaal 10 deelnemers (vol = vol ), kosten 4 euro voor twee uur paardenplezier !

29 april: 15.00-16.00 hooizolder open en daarna kunnen de kinderen helpen met voeren.

1 mei: 16.00-17.00 voermiddag

3 mei: bij goed weer is het mogelijk om een rondje te stappen op het paard.

8 mei: bloembakje maken voor Moederdag kosten € 2,50. Dit wordt gedaan in samenwerking met tuincentrum Palland .

Adres: Buitensingel 3, 8261 DA Kampen. Telefoon: 06 3012 3777
Geopend: maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 u. Zon en feestdagen gesloten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*