Delen is geluk voor velen: Delen in de straat-App. Hoe doe je dat?


U herkent het vast, maar macaroni maken voor 2 personen gaat vaak “mis”, teveel pasta en teveel saus, maar wie weet heeft de buurman van nummer 13 wel zin in het overgebleven portie. Of die enorme ladder, dagelijks als u het schuurtje inloopt, staat die daar maar, u pakt deze er 1 keer per jaar bij om de dakgoot bladvrij te maken. Eigenlijk krijg die ladder veel meer waar voor zijn geld als de buren er ook gebruik van kunnen maken.

Heeft u het al eens geprobeerd, zo’n soort berichtje plaatsen in de straat-app? Of is die er nog niet in uw straat? Lijkt het u een goed initiatief, maar weet u niet hoe de straat-app te starten, dan hebben wij een stappenplan voor u!
Niet alleen dat is een optie, we hebben ook posters en ansichtkaarten tot onze beschikking waarop u aan kunt geven wat u voor uw straat kunt betekenen. Deze posters kunt u zichtbaar voor de ruit hangen of het kaartje kunt u posten bij de buren, zo kunt u dichtbij huis uw geluk delen.

Wilt u meer informatie of wilt u de poster/ansichtkaarten in uw bezit krijgen? Dan kunt u ons benaderen via: kampen@wijz.nu of bellen naar: 038 4691500

Want: wie deelt, vermeerdert geluk!