Dennis van der Wal, Adri Draganovic en Michael Lanting verlengen bij Go-Ahead Kampen

De contouren van het eerste elftal van GAK voor het seizoen 2020-2021 worden steeds duidelijker. De technische commissie is content dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Dennis van der Wal en Adi Draganovic. Met beide sterkhouders is een nieuw contract voor één seizoen overeengekomen. Michael Lanting had vorig jaar al een 2-jarige overeenkomst getekend en is gelukkig in Kampen.

De 33-jarige Dennis van der Wal is nu bezig aan zijn 2e seizoen op Sportpark Middenwetering. Zwollenaar Van der Wal is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer belangrijke speler binnen het elftal van hoofdtrainer Marco Roelofsen. Vorig seizoen werd hij in zijn 1e jaar meteen uitgekozen tot speler van het jaar. De centrale verdediger neemt een brok aan ervaring mee, want hij was 6,5 jaar profvoetballer bij PEC Zwolle en een half jaar bij Cambuur Leeuwarden. Daarna was Dennis in het amateurvoetbal actief bij WHC (1 jaar), Flevo Boys (3 jaar) en Sparta Nijkerk (2 jaar).

Adi Draganovic (31 jaar) gaat voor zijn 3e seizoen bij Go-Ahead Kampen. Dit is zijn 2e periode bij de club. Tussen 2007 en 2010 was hij ook al 3 jaar speler in het rood-geel. In de 1e seizoenshelft drukte Draganovic nadrukkelijk zijn stempel op het veld. Hij fungeert nu als middenvelder en doet dat uitstekend. Met zijn drive en winnaarsmentaliteit neemt hij het elftal op sleeptouw en hij is vastbesloten om de club hogerop te helpen. Adi brengt net als Dennis veel ervaring met zich mee. Hij was hiervoor actief bij WHC (4 jaar), Excelsior’31 (2 jaar) en Spakenburg (2 jaar).

Eerder werd al bekend gemaakt dat Arjan Wiegers, Wilbert Wessels, Laurens van Keulen en Nick Hendriks hun contracten bij GAK hebben verlengd.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*