Dagteam Biljartvereniging Reijersdam behaalt eenvoudige overwinning

Ingezonden bericht:

Donderdagmiddag speelde het dagteam een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen BV De Ghesellen uit Emmeloord een sterke tegenstander die altijd meedoet om de kopposities.

Het team van Reijersdam was echter in goede vorm een behaalde een overwinning van 45-35. Rens Jager speelde tegen Jan de Munnik , Rens leek op een duidelijke overwinning af te gaan, maar Jan de Munnik verraste met een slotserie van 23 caramboles waarmede hij de partij winnend afsloot. Rens Jager behaalde een moyenne van 3.35 en jan de Munnik van 4.00, uitslag 9-12. Martin ten Hove leek daarentegen op een nederlaag af te stevenen tegen Sim Spit, maar hij herstelde zich prima en kon de partij winnen met een moyenne van 1.80, Sim Spit behaalde een moyenne van 2.48, uitslag 12-8. Gerrit van Vlijmen speelde een sterke partij en had geen problemen met zijn tegenstander Ton v.d. Griendt, Gerrit van Vlijmen won met een moyenne van 2.33 en Ton v.d. Griendt had een moyenne van 2.76, uitslag 12-7. Johan de Leeuw speelde ook een prima partij en liet zijn tegenstander Roelof Voetberg kansloos. Johan de Leeuw behaalde een moyenne van 1.32 en Roelof Voetberg 1.68, uitslag 12-8. Het dagteam klom door deze overwinning naar de derde plaats in poule A.

De biljarters van Reijersdam beleven weinig genoegen aan het spelen tegen De Trefkoele uit Dalfsen. Leed het dagteam vorige week al een nederlaag in Dalfsen, nu ging ook C2 team van BV Reijersdam hard onderuit. Het werd een duidelijke nederlaag van 36-21. Geen der spelers van BV Reijersdam kon tot een overwinning komen, het slechtste speelde Rens Jager, hij kwam tegen Evert Hulleman niet verder dan een moyenne van 1.90 , Evert Hulleman speelde echter een prima partij met een moyenne van 3.50, uitslag 12-4. Martin ten Hove kon niet winnen van Evert Jan Holsappel, Martin ten Hove scoorde een moyenne van 1.26 en Evert Jan Holsappel 1.57, uitslag 12-8. Gerrit van Vlijmen was nog het dichts bij een overwinning maar in de slotfase moest hij toch de winst laten aan Wim Flierman, die een moyenne had van 2.04 en Gerrit van Vlijmen van 1.96, uitslag 12-9.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Dinsdag 28 januari  BV Reijersdam C2 – Oudleusen C2 – aanvang 19.30 uur.

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*