Dit wil je niet missen, waarom naar een dure musical?

De spelers van Gewoon Aans nodigen u uit om te komen kijken naar een variatie van schetsjes en liedjes in streektaal, en daarmee is niet alleen de Twentse streektaal bedoeld.

Na de eerste productie met vele voorstellingen van “VerrasSing” heeft Gewoon Aans! weer een nieuwe voorstelling met als titel: “Volk”

“Mede door de energie die we hebben gekregen van de positieve reacties op de eerste productie, is het ons weer gelukt om een nieuwe uitvoering te maken voor jong en oud. U mag dit stukje pure streektaal niet missen in het theater. Gewoon Aans! staat ook dit keer weer garant voor een heerlijk avondje uit, vol met actuele spitsvondige uitingen verbaal en non verbaal, verpakt in een mooie show.”

De revue heet niet voor niets VOLK, allerlei soorten karikaturen komen langs, en op visite bij Willem. Niets vermoedend wordt hij gebruikt. Iedereen speelt een spelletje. Ook u als publiek wordt op het verkeerde been gezet, zal het puzzelstukje, in de finale, op de juiste plek vallen? Of weet u ons te overmeesteren?

Wij kijken met veel plezier uit om u op 7 december te ontmoeten in Stadsgehoorzaal Kampen. U zult dan nog wel even kaarten moeten bestellen.
Kaarten www.stadsgehoorzaalkampen.nl of telefonisch 038-3317373
Voor meer informatie www.gewoonaans.nl of de facebookpagina

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*