Duo Oranje Nederlands Kampioen

Ingezonden bericht:

Oranje was dit weekend met verschillende optredens vertegenwoordigd tijdens het Nederlands Kampioenschap Runner-up en de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Twirl, deze werden gehouden in het topsportcentrum in Almere.

Voor de teams was het een spannende dag, drie teams van Oranje hadden zich geplaatst en na een lange dag mocht het preteen ensemble–C de bronzen medaille in ontvangst nemen en het junioren large team eindigde als 2e van Nederland met hun dance routine en veroverde hiermee een zilveren medaille. Het ensemble-A eindigde op een 8e plaats.

Het duo Ilsa Verhoek en Naomi van der Veen is 1e geworden en zij mogen zich Nederlands Kampioen Runner-up junior dancetwirl noemen.

Ook waren er dit weekend de voorrondes van de solisten in de categorie solo dancetwirl intermediate. Kim en Sanne van Dijk eindigden met hun dance routines niet bij de eerste 15. Natasja Bos eindigde als 4e en plaatste zich daarmee bij de eerste 15 en gaat door naar het NK met haar dancetwirl routine. Deze Nederlands Kampioenschappen worden gehouden op 11 januari 2020 eveneens in Almere, waar ze samen met het twirlteam Oranje gaat vertegenwoordigen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*