Deltaruiters succesvol tijdens laatste spring wedstrijd in oude accommodatie

Afgelopen vrijdag en zaterdag werden er bij de Deltaruiters aan de Oosterlandweg een springwedstrijd georganiseerd. De laatste knhs wedstrijd in de oude accommodatie.

Vrijdag werden de klasse L, M en Z/ZZ verreden. In de klasse L behaalde Miranda Spronk met Is een sijgje een 5e prijs en in de klasse M met Wezenberg’s Moneypenny een 3e prijs. Julie Spaargaren behaalde met Dutch Zurich een 4e prijs in de klasse M.

Zaterdag werden de klassen B, L en M verreden.
In de klasse B waren er prijzen voor: Babet vd Rijdt met Kyara een 2e prijs en met Kalandra een 3e prijs. Gerco Rienties met Kardenta a la Muis een 6e prijs. Kim Spronk met Christien een 6e prijs en Jenita Koetsier met Ivy een 12e prijs.
In de klasse L behaalde Marit Dekker met Ibiza WGA een 8e prijs.

Ook buiten IJsselmuiden werd er goed gereden door de Deltaruiters.
Ilse Nora Bliek en Floris reden afgelopen zaterdag een prachtige proef in Hierden. Zij behaalden met maar liefst 209,5 punt een 1e prijs in de klasse L2 cat. C.

De familie Slendebroek was ook goed bezig afgelopen weekend. Marjan startte Eastpoint in Emmeloord in de klasse Z1. Zij reed naar een 2e plek in de eerste proef met 207,5 punt en haar tweede proef was goed voor een 1e prijs, waarvoor zij 218 punten kreeg.
Jojanneke behaalde met Maarlens Rhapsody een 1e prijs in het a springen bij de bixie wedstrijd in Vollenhove.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*