Eerlijke en Lokale Bestelsite Kampen-Eet.nl is live, dus bestellen maar!

ADVERTORIAL – Heb je trek en heb je geen zin om te koken? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want je kan nu bestellen bij Kampen-eet.nl! De lokale bestelsite voor maaltijden.

 

Wie zijn ze?
Kampen-eet wil dat het eten lokaal, eerlijk en lekker is. Dat doen ze al in Zwolle, maar nu gaan ze ook naar Kampen. Goed nieuws dus voor de Kampenaren!

‘’Eten bestellen kan ook op een eerlijke manier’’, stelt de With. Commercieel directeur van Kampen-eet.nl. We hebben inmiddels een groot deel van de Kampense restaurants aangesloten dus dat gaat heel goed. Wat erg fijn is, is dat we heel veel support krijgen van de restaurants. De With vult aan: ‘’De restaurants vertellen ons blij te zijn dat er eindelijk eens naar ze geluisterd wordt.’’

Lokaal, Eerlijk & Lekker
Kampen-eet is 70% voordeliger voor de lokale restaurants dan ander bestelsites. Restaurants kunnen zich daarom richten op het maken van lekkerder eten en zo kunnen jullie genieten van leuke acties en kortingen. Het is qua kosten gewoon veel voordeliger. Daarom kan je beter bij Kampen-eet.nl bestellen! 

Benieuwd wat je allemaal op kampen-eet kunt vinden? Neem dan gauw een kijkje op www.kampen-eet.nl!

Maak gebruik van de kortingsvoucher ‘’EERLIJKETEN” en geniet van het lekkerste eten met €1.50,- korting! (Geldig tot 1 januari 2020)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*