Eerste editie Ned Air 2Bruggenloop Kampen bijna volgeboekt

Stay healthy, keep running. Op 30 maart 2019 is het zover. Dan vindt de eerste editie van de Ned Air 2Bruggenloop Kampen plaats. Met loopafstanden van 5, 10 en 15 kilometer, een Kidsrun én een Businessrun belooft dit hardloopevenement een grote happening te worden.

Niemand had durven dromen dat (op voorhand) het deelnemer aantal van de NedAir 2Bruggenloop nu al op 850 deelnemers zou staan. De verwachting is dat dit aantal in rap tempo zal gaan groeien en 1000 deelnemers zich gaan wagen aan de 2bruggenloop.
Een goede maand voor het evenement, staat de teller al over de 850 deelnemers. De organisatie heeft voor nu besloten om de inschrijving tot stoppen bij 1.000 deelnemers. Op vrijdag 15 maart 12:00 uur sluit de inschrijving definitief. En zal er ook geen na-inschrijving kunnen plaatsvinden op de dag zelf.

De 2Bruggenloop is een uniek loopevenement in en rondom het stadshart van Kampen. Alle afstanden zijn inmiddels gecertificeerd door de atletiekunie. Inmiddels komen uit alle Nederlandse provincies deelnemers. Er staan zelfs buitenlandse atleten aan de start op zaterdag 30 maart 14:30 uur!

Voor meer informatie : https://2bruggenloop.nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*