Europarlementariër Annie Schreijer (CDA) naar Kampen

Op zaterdag 9 maart aanstaande zal Europarlementariër Annie Schreijer (CDA) een werkbezoek brengen aan Kampen en haar buitengebied. Tijdens de komende Europese Verkiezingen op 23 mei dit jaar staat Annie Schreijer op plaats 5 van de CDA-lijst. Met deze plek is de kans groot dat ze haar werk, waarin ze zich vol inzet voor betere perspectieven voor Nederlandse agrariërs, kan voortzetten.

Het bezoek begint bij Kalter Aardbeien in de Koekoekspolder, waar het aardwarmteproject in het tuindersgebied centraal staat. Vervolgens vindt er een open bijeenkomst plaats in Ons Erf op Kampereiland. Hier vertelt ‘onze’ Annie meer over haar werk in Europa, waar zij onder meer lid is van de commissies voor Milieubeheer en Landbouw. Ook onderwerpen als weidevogels of wildbeheer zullen aan bod komen. Annie is ook beschermvrouwe van de Wildbeheereenheid Kampen. Het werkbezoek zal vervolgens afgesloten worden in dorpshuis De Kandelaar in ’s-Heerenbroek, waar zij met vertegenwoordigers van ’s-Heerenbroek en Wilsum in gesprek zal gaan over de leefbaarheid van de kernen en het buitengebied.

De bijeenkomst in Ons Erf is een open bijeenkomst en u bent van harte welkom om met Annie in gesprek te gaan. Deze bijeenkomst zal van 11.00 tot 12.00 uur plaatsvinden. Ook zullen de Kamper kandidaten voor de komende verkiezingen – Wim Duitman, Henk Selles (beiden Provinciale Staten), Bas Wonink (Waterschap Drents Overijsselse Delta) en Theo Rietkerk (Eerste Kamer) – aanwezig zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*