Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Huis Quintus

juni 3 @ 12:00 - 16:00

Muziek, dans, theater, beeldende kunst, ambachten, taal: bij Quintus in Kampen (Vloeddijk 38) en IJsselmuiden (Kulturhus) kan je al deze kunstvormen beoefenen en beleven. ‘Je raakt nooit uitgespeeld!’ is daarom het thema van seizoen 2023-2024. Tijdens een feestelijk Open Huis op zaterdag 3 juni presenteert het kunstencentrum haar nieuwe cursusprogramma van 12.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Kunst geeft het leven kleur en energie! Dat geldt ook zeker voor het programma van het Quintus Open Huis dat op 3 juni om klokslag 12.00 uur op de locatie in Kampen van start gaat met een wervelende act uit de Quintus Musical ‘Vertel verhalen’. Na deze spetterende opening is er tot 16.00 uur voor jong en oud van alles te zien en beleven! Muzikale optredens, creatieve kinderworkshops, een cursistenexpositie, open koor- en bandrepetities, een photobooth, pop-up muziektheater, een gezellige kunstmarkt, silent disco, een puzzelspeurtocht, diverse danspresentaties en nog veel meer.

Sfeerproeven
Uiteraard is er tijdens het Open Huis volop gelegenheid voor het uitproberen van instrumenten, sfeerproeven in de open ateliers (tekenen & schilderen, keramiek, glaskunst of grafiek) en het stellen van al je vragen aan docenten of medewerkers. Zin om te komen spelen? Je bent van harte welkom. Alle activiteiten tijdens het Open Huis zijn gratis. Voor meer informatie en het uitgebreide programmaoverzicht kijk je op quintuskampen.nl of mail/bel met info@quintuskampen.nl of 038-3371200.

Gegevens

Datum:
juni 3
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorie: