Feestelijke kick-off van SamenLoop Kampen

Na enkele maanden van voorbereiden is het dan eindelijk zover: SamenLoop voor Hoop Kampen is klaar voor de feestelijke kick-off. Op vrijdag 10 februari a.s. wordt er officieel afgetrapt!

Feestelijke kick-off
Het officiële startsein voor SamenLoop voor Hoop Kampen wordt gegeven door wethouder Geert Meijering tijdens de kick-off op vrijdag 10 februari a.s. Tijdens deze inspirerende avond wordt er informatie gegeven over SamenLoop voor Hoop, is er volop ruimte voor ontmoetingen en vragen, is er amusement en… komt de organisatie met heel leuk nieuws. Een primeur die u niet mag missen!

U bent van harte welkom de kick-off bij te wonen (gratis toegang). De inloop is vanaf 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur. De kick-off wordt georganiseerd in de kantine van Voetbalvereniging D.O.S. Kampen De Maten 8 / 8265 VA Kampen

SamenLoop voor Hoop Kampen wordt op 22 en 23 september 2017 gelopen op de baan van AV Isala ‘96. Dit is de eerste keer dat er in Kampen een SamenLoop voor Hoop wordt georganiseerd. Voor wie niet weet wat de SamenLoop inhoudt nog even in het kort:

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Het is een 24 uur durende wandelestafette die symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. Een lach en een traan gaan het gehele evenement samen. Het verdriet om degene voor wie men aan het lopen is, maar ook de saamhorigheid en het vieren van het leven maken SamenLoop voor Hoop tot een bijzondere ervaring voor iedereen: deelnemers, eregasten, supporters en vrijwilligers.

Inschrijving team(s)
De eerste zeven teams hebben zich al aangemeld! Wie volgt? SamenLoop voor Hoop Kampen zou het fantastisch vinden als u meedoet met een team. Maak uw familieleden, vrienden, buren, sportvrienden of collega’s enthousiast, vorm een team en geef u eenvoudig op via www.samenloopvoorhoop.nl/kampen. Een team bestaat gemiddeld uit 10-15 personen, meer of minder is uiteraard ook mogelijk. Gedurende 24 uur loopt er altijd minimaal één teamlid, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De organisatie hoopt op deelname van veel teams, om met elkaar een onvergetelijke SamenLoop te beleven!

Meer info –
E-mailadres: kampen@samenloopvoorhoop.nl
Webstie: www.samenloopvoorhoop.nl/kampen
Facebook: www.facebook.com/samenloopvoorhoopkampen
Twitter: www.twitter.com/SamenLoopKampen


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*