Fiets4daagse Kampen: gezellig, actief en informatief

468

Van 3 t/m 6 juni 2024 is de Fiets4daagse van Kampen. Samen vier dagen fietsen en onderweg genieten van de mooie natuur. De route zal langs de mooiste plekken in en rondom Kampen gaan. Ook is er elke dag een beleefpunt op de route te vinden waar een thema centraal staat. Deelnemers krijgen er informatie en demonstraties over eten en voeding (3 juni), invulling van de dag (4 juni), (technologische) hulpmiddelen (5 juni) en samen zelfredzaam (6 juni).

• De start is elke dag tussen 17.00-19.00 uur. De route is dagelijks 25 kilometer.
• De kosten bedragen 5,95 euro voor vier dagen. Kijk op www.ijsselheem.nl/Fietsvierdaagse voor aanmelding.

De fiets4daagse is een initiatief van IJsselheem. IJsselheem wil mensen voorbereiden op het ouder worden. Zorg is daarbij natuurlijk maar één van de antwoorden. Daarom wil IJsselheem de deelnemers op een laagdrempelige manier laten kennismaken met andere mogelijkheden tijdens de fiets4daagse. We werken in dit project samen met vele andere partijen binnen Kampen, namelijk:
Steege’s Erf, Museumboerderij Kampereiland, GeWOON Dagbesteding, Theehuis Zalkerveer, Distrivers, Uitgekookt, Quintus, Bibliotheek Kampen, WijZ, Stichting Present, Kersten Hulpmiddelen, Van Dijk Bikes, IJsseldelta Marketing, RTC Media, Het 8ste Werk, Informatiepunt Kampen, Kampen voor elkaar, Delta Wonen, Ontmoetingsfonds Kampen en Sportservice Kampen.

De start vindt elke dag plaats bij De Amandelboom, Wederiklaan 2 in Kampen.