Filmprogramma en specials Movie Unlimited Kampen

FILMPROGRAMMA EN SPECIALS – MOVIE UNLIMITED KAMPEN

NIEUW | LES PLUS BELLES ANNÉES D’UNE VIE
Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde.
Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn.
Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder…
Filmkeuring:

NIEUW | LASSIE
Wanneer Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet zijn toegestaan.
En al zeker niet die brutale Lassie. Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Vader lost dit op door hun geliefde hond onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla.
Maar door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie zoek. Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud!
Filmkeuring:

NIEUW | THE LAST FULL MEASURE
The Last Full Measure is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Vietnam-oorlogsheld William H. Pitsenbarger, een medic die meer dan zestig Amerikaanse soldaten redde voordat hij om het leven kwam in een van de bloederigste veldslagen van de Vietnamoorlog.
Tweeëndertig jaar later onderzoekt Scott Huffman, een medewerker van het Pentagon, waarom Pitsenbarger nog steeds niet postuum de Medal of Honor heeft gekregen.
Hij ontdekt een samenzwering op hoog niveau en moet zijn carrière op het spel zetten om gerechtigheid te vinden voor Pitsenbarger, zijn familie én oorlogskameraden.
Filmkeuring:

UNHINGED
Let op: deze film is gekeurd voor 16 jaar en ouder!
Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken.
Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit.
Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russel Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zo maar zal laten gaan.
Filmkeuring:

I STILL BELIEVE
In het waargebeurde I Still Believe worden studenten Jeremy (KJ Apa) en Melissa (Britt Robertson) smoorverliefd op elkaar.
Als Jeremy doorbreekt als popster lijkt het ze voor de wind te gaan, tot er bij Melissa kanker wordt geconstateerd. Samen gaan ze de moeilijke strijd aan en vinden kracht in hoop en liefde, niet alleen bij elkaar maar ook bij Jeremy’s fans.
I Still Believe laat niet alleen zien hoe één liefde je leven kan veranderen, maar ook hoe één leven de wereld kan veranderen. I Still Believe is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse popster Jeremy Camp.
Filmkeuring:

RUNDFUNK: JACHTERWACHTER
De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO.
De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig.
Filmkeuring:

THE HIGH NOTE
Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen.
Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden.
Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.
Filmkeuring:

I SEE YOU
De verdwijning van een 10-jarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper (Jon Tenney).
Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden, en gedraagt ze zich vreemd.
Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf.
Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven lijken te leiden.
Is Jackie gek aan het worden? Of ligt het gezin echt onder vuur? I See You is een mysterieuze suspense-thriller die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.
Filmkeuring:

DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan.
Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen.
Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?
Filmkeuring:

SCOOB! (NL)
In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.
Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden.
Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten.
Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.
Filmkeuring:

DE PIRATEN VAN HIERNAAST
In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.
Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy.
Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…
Filmkeuring:

WICKIE DE VIKING EN HET MAGISCHE ZWAARD
In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur!
Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld.
Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?
Filmkeuring:

ONWARD
De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers.
amen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.
Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University.
Filmkeuring:

BIG TRIP
De schrijver van Madagaskar brengt met Big Trip een nieuw dierenspektakel in 3D naar het witte doek. Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres.
Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zal het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen?
Big Trip 2D (NL) is één vrolijke beestenboel voor jong en oud!
Filmkeuring:

Movie Unlimited Kampen, Hofstraat 118, Kampen
Tel. 038-3338862, www.movieunlimitedbioscopen.nl