Filmprogramma en Specials – Movie Unlimited Kampen Week 23

172

Met deze week in première: De mooiste dag en daarbij ook de Ladies night op 12 juni!

Specials

Ladies Night: De Mooiste Dag

Datum: Woensdag 12 juni
Beschrijving: Op deze avond speciaal voor vrouwen kun je genieten van de film “De Mooiste Dag” en een gezellig avondje uit met vriendinnen. De film volgt Jasmijn (Katja Schuurman), een schrijfster die worstelt met een writersblock na een dodelijk ongeluk dat zij heeft veroorzaakt. Ze besluit naar Marokko te vertrekken om een nieuwe start te maken, waar ze een onverwachte vriendschap sluit met de weduwnaar van het slachtoffer.

André Rieu’s 2024 Maastricht Concert: Power of Love

Beschrijving: André Rieu presenteert zijn nieuwe bioscoopconcert “Power of Love” vanuit Maastricht. Met zijn Johann Strauss Orkest en honderden muzikanten belooft dit concert een onvergetelijke ervaring te worden. Het repertoire omvat klassiek, musical, pop en rock, en de muziek brengt mensen samen voor een unieke avond vol emoties.

Kleuterbios: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Beschrijving: Dikkie Dik gaat op zoek naar zijn verdwenen knuffel, Beer, samen met zijn vriendinnetje Poes Muis. Hun zoektocht leidt hen naar nieuwe avonturen en ontmoetingen met andere dieren, waardoor de kleintjes worden meegenomen op een speelse ontdekkingsreis.

Films

Furiosa: A Mad Max Saga

Beschrijving: In deze prequel van “Mad Max: Fury Road” volgen we het verleden van Furiosa. Na de ondergang van de wereld wordt ze gevangen genomen door een motorbende en komt ze uiteindelijk terecht bij Immortan Joe. Furiosa moet overleven en een weg terug vinden naar huis terwijl ze door woestijnlandschappen navigeert.

De Terugreis

Beschrijving: Jaap en Maartje, al bijna 50 jaar samen, maken een roadtrip naar Zuid-Europa om een oude vriend te bezoeken. Tijdens hun reis wordt Jaap geconfronteerd met Maartje’s toenemende dementie, wat hen dwingt opnieuw te ontdekken waarom ze van elkaar houden.

The Fall Guy

Beschrijving: Een stuntman moet een vermiste filmster opsporen en een samenzwering ontrafelen, terwijl hij zijn werk blijft doen en zijn grote liefde probeert terug te winnen. Deze actievolle film belooft spannende stunts en een meeslepend verhaal.

Back to Black

Beschrijving: “Back to Black” vertelt het levensverhaal van Amy Winehouse, van haar jeugd en succesvolle carrière tot haar worstelingen met roem en persoonlijke demonen, tot haar tragische dood.

Kingdom of the Planet of the Apes

Beschrijving: Deze film speelt zich af generaties na Caesar’s heerschappij. Apen zijn nu de dominante soort, terwijl mensen een ondergronds bestaan leiden. Een jonge aap maakt een reis die zijn begrip van het verleden en de toekomst van zowel apen als mensen zal veranderen.

Bad Boys: Ride or Die

Beschrijving: Will Smith en Martin Lawrence keren terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in deze nieuwe “Bad Boys” film. Dit keer zijn ze zelf op de vlucht en combineren ze spectaculaire actie met humor, geregisseerd door Adil & Bilall.

Bed & Breakfast

Beschrijving: Workaholic Sarah neemt impulsief ontslag en gaat voor de B&B van haar tante zorgen. Hier ontdekt ze niet alleen het dorpsleven, maar ontmoet ze ook twee potentiële geliefden. Ze moet keuzes maken over haar toekomst en haar hart.

Kinderfilms

Kung Fu Panda 4 (NL)

Beschrijving: Po keert terug in een nieuwe rol als spiritueel leider van de Vredesvallei. Terwijl hij een nieuwe Drakenkrijger moet vinden en trainen, zorgt dit voor komische en spannende avonturen.

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop

Beschrijving: Een compilatie van acht afleveringen waarin de muizen Sam en Julia spannende avonturen beleven, waardevolle lessen leren en hun vriendschap versterken.

Lassie: Een Nieuw Avontuur

Beschrijving: Flo en zijn hond Lassie beleven een zomer vol avontuur wanneer ze samen met vrienden een diefstal oplossen en proberen gestolen dieren te redden.

Garfield (NL)

Beschrijving: Garfield gaat samen met hond Odie en zijn vader Vic op een avontuur vol humor en risico’s, waarbij ze betrokken raken bij een wilde roofoverval.

Fantasievriendjes

Beschrijving: Een meisje ontdekt dat ze de denkbeeldige vriendjes van anderen kan zien. Ze gaat op een magisch avontuur om deze vriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.

Dit uitgebreide programma biedt een breed scala aan films en speciale evenementen voor alle leeftijden en interesses bij Movie Unlimited Kampen.