Floorever biedt met karpet op maat ‘warmte’ en gezelligheid

(Advertentie)

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

De dagen worden kort en guur; de nachten lang en koud. Tijd om de warmte in huis te halen. Dan hebben we het niet zozeer over de temperatuur, want daar kan een CV prima diensten bewijzen, maar over ‘warmte’. Gezelligheid. Want laten we eerlijk zijn: een PVC vloer is prachtig, maar juist nu de R in de maand zit, zoek je naar net iets meer ‘warmte’ en ‘gezelligheid’. Heb je wel eens aan tapijt gedacht? Niet alleen warm en gezellig, maar ook ideaal om je woonkamer een bijzonder accent te geven. Laat daarom vandaag nog bij Floorever een karpet op maat maken!

Een moderne of klassieke inrichting? Klein of groot behuisd? Een vloerkleed past altijd. Maak een ‘wooneiland’ door een vloerkleed op maat te kiezen. Daarmee geef je jouw interieur net even dat extra beetje persoonlijkheid. Floorever biedt je keuze uit tapijt van vele fabrikanten, zoals Desso en Tarkett. Kom langs en laat je verrassen.

Gezellig geheel
‘Door een op maat gemaakt ‘vintage’ karpet als een soort van ‘wooneiland’ toe te passen, wordt je zithoek of eetkamer een hele mooie eenheid’, vertellen Wendy Meuleman van Floorever Kampen en Ingrid van Olst van Floorever Zwolle. ‘Je verbindt verschillende meubelstukken tot een gezellig geheel. Het kleed, dat je helemaal naar wens kunt kiezen en op maat kunt laten maken, vormt een mooi contrast met de harde vloer.’ De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. ‘Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar elke wens te maken, dus daarmee aan iedere ruimte en aan iedere specifieke wens aan te passen.’ Floorever biedt een grote hoeveelheid dessins en kleuren en heeft tapijt van vele producenten; kortom: er is altijd iets dat past bij jouw woonwens. Een karpet op maat; heerlijk vintage. Helemaal ‘nu’.

Enkele tips
‘Een vloerkleed moet er niet ‘verloren’ uitzien in een ruimte, dus mag het echt wel impact hebben. Ons advies: kies je kleed dus niet te klein.’ Ook raden Wendy en Ingrid aan om het kleed onder de gehele zithoek te plaatsen, dus ook onder de bank. ‘Hoe groter het kleed, hoe groter het gevoel van comfort’, weten ze. Daarnaast zou je kunnen mixen met tapijtsoorten en -kleuren. ‘Zo maak je je eigen unieke patroon.’

Ook kun je een ‘totaal ander accent’ op je inrichting leggen door te kiezen voor een randafwerking in een contrasterende kleur. ‘Of wissel af met kleden in verschillende kleuren voor het voor- en najaar. Dat geeft ieder seizoen weer een heel ander accent op je inrichting.’ Denk ook aan de afwerking van het kleed. ‘Bij blind banderen wordt de zijkant voorzien van band dat nauwelijks zichtbaar is’, aldus de twee. ‘Wil je de rand juist meer benadrukken, dan kun je kiezen voor het zogenoemde festonneren. Dan worden de randen van het karpet afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Daarmee is het tapijt pas echt af. Meer weten? Kom langs in Zwolle of Kampen. We helpen je graag verder.’

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038-3333770

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*