Florès Natural Cosmetics zoekt vakantiekrachten en zaterdaghulpen

Florès Natural Cosmetics Kampen BV is een snelgroeiende producent van medical devices en cosmetische producten en contractproducent voor exclusieve merken, huismerken en private label producten. Vanwege een sterke groei is het bedrijf op zoek naar vakantiekrachten en zaterdaghulpen.

Florès Natural Cosmetics produceert een uiteenlopend assortiment aan cosmetische verzorgingsproducten. In het productieproces worden meer dan 1.500 verschillende grondstoffen verwerkt in ruim 1.000 artikelen.

Het in Kampen gevestigde bedrijf heeft alle disciplines in eigen huis met kwalitatief sterke en ervaren productontwikkelaars. De productie, met  ketels variërend van 100 tot 2000 liter, en veel (verschillende) afvulmachines, geeft een grote flexibiliteit in productrange en batchomvang. “We hebben ook een grote variëteit in het verpakken in vouwdoosjes en het  cellofaneren van de hoogwaardige producten. Vanaf 1992 hebben wij ervaring opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en verpakken van cosmetica producten, eerst in Etten-Leur en nu in Kampen. Vanaf 2008 zijn we ook gecertificeerd met de ISO 13.485 voor medical devices ( medische hulpmiddelen). Uiteraard bezitten we ook de ISO 22.716 (GMP). Daarnaast zijn we gekwalificeerd voor de productie van Eco- en Halalproducten. Onze tevreden klanten zitten in binnen- en buitenland en de producten  worden in tientallen landen verkocht:  van Finland tot Australië, van Saoudi Arabië tot China, van El Salvador tot Spanje en verder.”

Goed verdienen
Daarnaast kun je ook nog eens lekker bijverdienen doordat we meer dan andere bijbaantjes betalen. Met een goede sfeer en leuke collega’s die er samen de schouders onder zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

Ben je geïnteresseerd in het werken bij Florès Natural Cosmetics en wil je een leuk centje verdienen? Neem dan een kijkje op de speciale website Werkenbijflores.nl/ en vul het sollicitatieformulier in voor een gesprek..

Direct geïnteresseerd?  of wil je meer informatie? Neem contact op met André Vrugterman via:
Whats App: 06-24801111
Email: a.vrugterman@floreskampen.nl


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*