Garage Concert van het Stedelijk Orkest Kampen

Verrassend: bij autobedrijf Van Kesteren in Kampen organiseert het Stedelijk Orkest op 11 mei een Garage Concert. In de werkplaats, de showroom en bij goed weer deels ook op het buitenterrein van Van Kesteren. Het concert vindt plaats in co-productie met sportvereniging RKDOS en centrum voor kunst en kunsteducatie Quintus. Dus naast muziek kunt u ook genieten van theater en acrobatiek.

Voorzitter Rogier Schrijer van ‘het Stedelijk’: “Vorig jaar hebben we voor het eerst samengewerkt met RKDOS en Quintus voor een spetterend ‘Cirque de Musique’ in sporthal De Reeve. Dat werd een uitverkochte sporthal, waar het publiek op de tribune getuige was van een afwisselend programma. Ditmaal gaan we een soortgelijk programma voortoveren op een wel heel speciale locatie.”

Carrousel
Vanwege deze bijzondere locatie zal het publiek ditmaal niet statisch op een tribune het schouwspel kunnen zien en beluisteren, maar krijgt het de vorm van carrousel. Daarbij loopt en staat het publiek langs de optredens. Voor bezoekers die slecht ter been zijn, staan uiteraard stoelen klaar. Dat hoort de organisatie graag tevoren – dan worden stoelen voor u gereserveerd.
Naast live muziek van het Orkest en de Malletband is zangeres Jojanneke Last te horen, en is springwerk te zien van de Jolly Jumpers, stuntwerk van de Freerunners en dans van Quintus.
Dat alles onder theatrale leiding.

Datum : 11 mei 2019
Plaats : Autobedrijf van Kesteren B.V., Kilbystraat 4, Kampen
Tijd : 20.00 uur, deuren open om 19.00 uur
Kaarten : €10 per kaartje / verkoop via www.stedelijkorkest.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*