Gezocht deelnemers voor kinderopera Brundibár

KAMPEN – Ter gelegenheid van ’75 jaar Vrijheid’ gaat de muziekafdeling van Quintus komend seizoen met koor, solozang en orkest een bijzondere voorstelling maken én uitvoeren: kinderopera Brundibár. Jij kunt daaraan meedoen!

Auditiedag
Ben je tussen de 8 en 13 jaar? Hou je van muziek, zingen, acteren en wil je iets speciaals meemaken? Meld je dan aan voor de auditiedag op zaterdag 14 september a.s. We vragen je hiervoor twee liedjes te zingen en een stukje tekst voor te dragen of voor te lezen. Je mag dit zelf kiezen. Daarna volgen 14 repetities op zaterdag(ochtend) en 4 tot 6 optredens op 30 & 31 januari en 1 februari 2020. Het geheel staat onder professionele begeleiding van Quintusdocenten.

Over Brundibár
Brundibár is een van oorsprong Tsjechische kinderopera die in 1943 door en voor kinderen in concentratiekamp Theresienstadt maar liefst 55 keer werd uitgevoerd. Het verhaal gaat over een broer en zus die geld moeten verdienen voor hun zieke moeder. Als de boze orgeldraaier Brundibár hen wil wegjagen, schieten andere kinderen en dieren te hulp en weten ze gezamenlijk Brundibár te verslaan. Een kinderopera over saamhorigheid en overwinning!

Inschrijven
Deelname aan Brundibár is gratis voor Quintusleerlingen. Geen leerling bij Quintus? De deelnamekosten zijn dan €50 p.p. (je kunt gebruikmaken van meedoenbonnen). Aanmelden voor de auditiedag kan via www.quintuskampen.nl. Meer weten? Stuur dan je vraag naar info@quintuskampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*