GroenLinks: binnenkort uitreiking 10e Groene lintje

Begin juni reikt GroenLinks Kampen het tiende Groene lintje uit. Het Groene lintje is dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Ook dit jaar staat Het Groene Lintje in het teken van Wereld Milieu Dag. Op deze dag is er extra aandacht voor alles wat mensen en bedrijven doen om de aarde te beschermen tegen vervuiling en uitputting.

GroenLinks Kampen maakt zich sterk voor een groene en duurzame gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden. Eerder ontvingen Martijn Karel (natuurmens), Joanne Kerstens (Ekowinkel ’t Hofje), Alexander Sambler (zonne-energie), Wim Kok (bijenvereniging), Marcel Visser (duurzame verlichting), Matthijs Bakker (natuurmens, imker, mandenvlechter), Renée Bouwman van Kamperzooitje, het Repair Café Kampen en Hanjo en Bettie IJkhout (Kinderboerderij) het Groene Lintje. Stuk voor stuk mensen die zich inzetten voor het behoud van onze aarde. Door energie te besparen, groen onderwijs, stadslandbouw, moestuinen, opruimen van zwerfafval of reparatie dragen zij persoonlijk bij aan een schone omgeving.

Dit jaar zijn er drie genomineerden. Op maandag 20 mei worden hun namen bekend gemaakt op de website van GroenLinks Kampen (kampen.groenlinks.nl). Vanaf dat moment kan er gestemd worden. Stem op uw favoriet!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*