Het Geheim van de Smaakmakers

774

Nog niet eerder vertoond in Kampen: Zes Smaakmakers uit Kampen – De Swaen Chocolaterie, De Eenhoorn Koffie en Thee, Bierbrouwerij Broeder Schaap, De Notengaard van Kampen, De Zuivelhoeve en Beek Spirits – nodigen u uit voor een bijzondere avond in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Op 17 en 18 juni kunt u ruiken, proeven, kijken en luisteren naar een wervelende theatershow, vergezeld van allerlei hapjes en drankjes.

De avond begint om 19.45 uur met een spannend muzikaal voorproefje verzorgd door harpiste Janneke van der Lugt en zangeres Marjo van Someren, beiden werkzaam bij Quintus in Kampen. Zij presenteren een kort, gevarieerd programma gebaseerd op onder andere chocola en het Schotse landschap.

De zes Smaakmakers delen een passie voor kwaliteit en hun vak. Tijdens de voorstelling zullen zij met trots over hun ambacht vertellen en zelfs enkele vakgeheimen onthullen. Roel en Ronald van Chocolaterie De Swaen maken ter plekke speciale bonbons, geïnspireerd door hun collega smaakmakers. Ronald en Simone van Broeder Schaap brouwen speciaal voor de voorstelling een uniek bier. Vincent van De Eenhoorn heeft een bijzondere koffie gevonden en Niels van De Zuivelhoeve presenteert een prachtige kaas uit Italië met een verrassende bewerking. Jessica en Peter van De Notengaard kraken hun meest bijzondere walnoten en Jan van Beek Spirits brengt een vat whisky mee die nog niemand ooit geproefd heeft.

Het publiek zal het vakmanschap kunnen ruiken en proeven en wordt meegenomen in de wondere wereld van het creëren van smaken en geuren. Het belooft een boeiende en smakelijke avond te worden. Na de voorstelling in het Vestzak Theater gaat het feest door in de grote foyer, waar nog meer smaakbelevingen te ontdekken zijn. De thuisblijvers zullen absoluut spijt krijgen!

Het Geheim van de Smaakmakers

  • Wanneer: Maandag 17 en dinsdag 18 juni, Aanvang 20.00 uur.
  • Waar: Stadsgehoorzaal Kampen.
  • Kaarten: € 35,00 verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal. www.stadsgehoorzaalkampen.nl