Het Verhaal van Kampen: Zomereditie!

KAMPEN – Het is zaterdag 14 juli extra leuk om te winkelen in de Kamper binnenstad! Die middag staat de zomereditie van het Verhaal van Kampen op het programma. Het publiek wordt tussen 13.00 en 17.00 uur verrast met kleinschalige acts waarbij het vakantie vieren in Kampen een rol speelt.

Plof neer in een strandstoel bij de Beach-bieb en geniet van een welverdiend moment van vrijetijd midden in de Oudestraat. Zin om wat cultuur te proeven? Trakteer jezelf op een ‘Cultuur Cocktail’ van één van de culturele instellingen uit Kampen. Uiteraard met de nodige schepjes humor! Meer weten over de binnenstad? Maak een praatje met de rondreizende stadsgids en laat je verleiden tot een sterk verhaal over vakantie vieren aan de IJssel.

Ook op muzikaal gebied word je verrast met vrolijke zomermuziek gespeeld door de jeugd van het Stedelijk Orkest. Samen met de drumband brengen ze tussen 13.00 en 15.00 uur een divers repertoire ten gehore. Zo wisselt de drumband tijdens één van de nummers de eigen slaginstrumenten om voor olievaten. De kinderen kunnen meedoen met een workshop en mogen daarna meespelen met een zelf gemaakt instrument met nummers van het orkest.

Hartelijke Hanzestad
Het Verhaal van Kampen is een terugkerend evenement met korte pop-up optredens, verrassende acts, muziek en activiteiten voor jong en oud. Met deze kleinschalige, culturele activiteiten wil de organisatie bezoekers aan de binnenstad een extra ervaring meegeven en uitnodigen om Kampen als Hartelijke Hanzestad nog eens te bezoeken.

Het evenement is een initiatief van de vijf culturele organisaties: de Stadsgehoorzaal, het Stadsarchief, het Stedelijk Museum Kampen, de Bibliotheek Kampen en Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie. Zij werken daarbij nauw samen met Kamper Events.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*