IJsselmuiden Zaterdag stond voor Holtland Accountants Set Up H1 – CSV H1 uit Zwolle op het programma! Een wedstrijd waarnaar uitkeken werd. De vorige wedstrijd tegen CSV was namelijk een prachtige pot die 3-2 verloren werd. De mannen van Set Up waren vastbesloten om dat niet weer te laten gebeuren. Daar kwam bij kijken dat dit voor CSV een erg belangrijke wedstrijd was. Bij winst kwam promotie naar de eerste divisie een stuk dichterbij. Aangezien ze daar al lang naartoe werken was verliezen geen optie voor CSV. Dit en een uitverkochte Oosterholthoeve moest wel voor een moois gaan zorgen.

Het eerste set was meteen een spannend set. Beide teams knokten voor de punten en dat zorgde ervoor dat we enorm gelijk op gingen. Er werd geen punt zomaar wegegeven en dat ging door tot het einde van het set. Peter Galliard had het team erop gewezen dat blijven knokken voor iedere bal de norm moest zijn. Doordat men dat knap bleef doen werd de eerste set door Set Up gewonnen met 27-25.

Het tweede set begon op dezelfde manier. Het bleef gelijk op gaan en beide teams gunden elkaar weinig punten. In de buurt van de 20 punten namen de spelers van Set Up afstand door service druk knap te gebruiken in hun voordeel. De blokkering werd goed dichtgezet en de verdediging was oké. 25-20.

Het derde set begon Set Up niet scherp genoeg. Men kwam verdedigend in de problemen. De Zwollenaren wisten dit goed uit te buiten en bouwden een mooie voorsprong op. Set Up kwam pas later weer op gang maar wist het gat niet meer te dichten. Zelfs de invalbeurt van debutant Chiel van der Lee mocht niet baten. 21-25.

Het vierde set begon Set Up weer niet scherp. De pass kwam minder aan en dat maakte het aan het net moeilijker. Er werd minder makkelijk gescoord en de sfeer in het veld werd minder. Opnieuw bouwde Zwolle een voorsprong op die ze knap verdedigden. Dankzij een aantal mooie services kwam Set Up weer aardig in de buurt van Zwolle. Ook de enorme aanmoediging van het publiek hielp daarbij. Helaas was het niet goed genoeg voor winst en werd ook het vierde set verloren met 21-25

Aan het begin van het vijfde set stak Set Up de hoofden even goed bij elkaar. Verliezen was geen optie, dus ging men de vijfde set vol energie het veld in. Na een keurige service serie kwam men op een mooie voorsprong van 8-5. Na de kantwissel was CSV niet meer in staat dat gat te dichten en eindigde het 5e set 15-9 in het voordeel van de thuisploeg. Een zwaarbevochten zege die mede dankzij geweldig support gehaald werd!