Holtland Accountants Set Up H1 sluit seizoen met overmacht af

|(Ingezonden sport)

De laatste wedstrijd van Holtland Accountants Set Up H1 is gespeeld in de Oosterholthoeve in IJsselmuiden. De tegenstander, Voorsterslag/VC Zwolle HS2, was de nummer vijf van de ranglijst. De uitwedstrijd tegen dit team werd verloren met 3-1. Graag wou Set Up de positieve lijn van vorige week doorzetten en deze wedstrijd met winst afsluiten. Omdat Set Up dit jaar 50 jaar bestaat en na de wedstrijd een afsluitingsfeest was, werd er weer een volle tribune verwacht. En met een eigen mascotte voor deze wedstrijd was bij goed spel een feestje wel gegarandeerd.

Na een vlotte warming up begon men sterk aan de wedstrijd. Set Up liet weer zien dat men een balletje kon slaan en met behulp van goede servicedruk en een sterke pass werd de eerste set binnen gehaald met 25-15.

De tweede set werd er doorgegaan met dit sterke spel. Ondanks dat er wat servicefouten werden gemaakt liet men zien dat er een team stond. Door scherp te blijven in de blokkering werden belangrijke punten binnengesleept. Ook verdedigend werd veel gepakt door het toekomstig talent Chiel van der Lee. Hij moest overigens na twee goede sets te hebben gespeeld plaats maken voor onze vaste libero Arjen Kaspers. De set is gewonnen met 25-23.

Het was duidelijk, scherp blijven om ook de derde set binnen te halen. Door een paar zeer goede serviceseries van Joël Hofstede en diagonaal Gerco Wijnne die op dreef was in de aanval werd de set magistraal binnengehaald met 25-9.

De laatste set liet Voorsterslag/VC Zwolle nog even zien dat men toch een balletje kon raken. De gasten uit Zwolle stonden deze set dan ook de hele tijd voor met een paar punten. Maar Set Up liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en bleef scherp spelen, omdat men wist dat er een kans kwam. Deze instelling beloonde zichzelf met een setwinst van 25-23.

Zo is het seizoen aan het eind gekomen en is Set Up geëindigd op een gedeelde derde plek in de ‘Heren Tweede Divisie A’. We willen alle vrijwilligers bedanken die klaar hebben gestaan voor Set Up dit seizoen. Ook wordt het publiek bedankt, want laten we eerlijk zijn, een publiek als in IJsselmuiden zien we nergens in de Tweede Divisie A en daar is Set Up ook heel trots op!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*