Holtland Accountants Set Up H1 verliest in Zwolle

 

Zwolle, 19 oktober – Afgelopen zaterdagmiddag stond de uitwedstrijd tegen VC Zwolle HS1 op het programma. Een nieuw samengesteld team van VC Zwolle wist de wedstrijd naar zich toe te trekken met een winst van 3-1. Door het verlies van Set Up staan de IJsselmuidenaren momenteel op een 7e plek in de competitie.

Set Up was afgereisd naar Zwolle om er een mooie pot van te maken. Gerco Wijnne is hersteld van zijn blessure en begon weer in de basis. Joël Hofstede is nog steeds geblesseerd na zijn uitval in de eerste thuiswedstrijd tegen Dio/Bedum. Remco Bultman was weer opgetrommeld om het team te versterken en zo begon Set Up aan de wedstrijd in Zwolle.
De eerste set liep redelijk gelijk op tot de 20 punten. Boven de 20 sloeg Zwolle een gat van 24-21, maar gelukkig wist Set Up deze set alsnog binnen te slepen door goede bloksetting en afwisselend aanval spel. Set Up won de eerste set met 26-24.

De tweede set ging hortend en stotend. Onstabiel spel zorgde er voor dat beide teams in de set wel eens een aantal punten los kwamen te staan, maar Zwolle trok aan het einde van de set aan het langste eind en won de set met 25-22. Dit bracht de wedstrijd op een gelijke stand in sets van 1-1.
De derde set begon Zwolle meer serve druk te leggen aan de kant van IJsselmuiden en hierdoor werd een gat geslagen die Set Up niet meer recht kon zetten. Er werden verschillende wissels ingebracht door Peter Gaillard, maar het mocht niet baten. De set werd verloren met 25-13.

De vierde set begon Set Up weer in de opstelling van de gewonnen 1e set, maar ook deze set kon Set Up geen grip krijgen op het spel van Zwolle. Het eigen niveau wat Set Up in de afgelopen thuiswedstrijden heeft laten zien werd in de verste verte niet gehaald en dat maakte dat Zwolle ook deze set ruim naar zich toe trok met een eindstand van 25-15.

De wedstrijd werd verloren met 3-1 in Zwolle en dat betekent dat Set Up momenteel een 7e plaats inneemt in de competitie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*