Deltaruiters zeer succesvol in eigen huis!

 

Afgelopen zaterdag werd er bij de Deltaruiters een dressuurwedstrijd gehouden. Een mooie dressuur dag met veel gesponsorde prijzen door, o.a. Music Club Kampen, Fuite BV in Genemuiden, Vishandel Bottenberg, Slagerij ter Weele, Stadsherberg, Drogisterij Oud, Dierenkliniek Wapenveld en hoefsmeden Jacob Engberts en Joris Noordman.

Er werd gestart met de hoogste klasse, die gereden kan worden in IJsselmuiden, de M1 en M2. In deze klasse werd Linda Dalsem met Bernardo 4e bij de eerste proef. Bij de tweede proef behaalde Carolina Hoppenbrouwers met J’adore een 2e prijs en Linda Dalsem een 3e prijs, een zeer knappe prestatie want dit was Linda’s 1e wedstrijd na een stop van bijna 2 jaar.

In de klasse L2 was er twee keer een 1e prijs voor Mellany van de Vorstenbosch met Knoxville JJ, ook was ze de beste over twee proeven en nam een mooie statiedeken mee naar huis.

In de klasse B was er een 1e prijs voor Esther Nentjes met haar paard Charmant.
In de klasse L1 werd er bij de 1e proef een 2e prijs behaald door Naomi vd Vegt met Celebration. Bij de 2e proef deed zij er nog een schepje bovenop en ging met de 1e prijs naar huis. 2e in deze klasse werd Carolina Hoppenbrouwers met Kiyan.

In Denekamp werd de GMB jonge paarden competitie verreden. Voor Miranda Spronk een druk dagje. Vier paarden starten en met alle vier een foutloos parcours en ook nog met allemaal een prijs mee naar huis.

Bij het internationale meerdaagse evenement Jumping Zwolle waren er ook Deltaruiters aanwezig. Laura Eilander met Creme de la Creme Z en Monica Borger met Fantasy Lady. Laura ging met een 10e prijs in de youngster tour finale naar huis en Monica behaalde een mooie 4e prijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*