Holtland Accountants Set Up verliest in Groningen.

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Lycurgus H2 in Groningen op het programma.

Na een goeie warming-up werd prima gespeeld en de moed zat er goed in. Tot Gerco Wijnne na zijn aanval verkeerd terecht kwam en een blessure aan zijn knie opliep. Wijnne kon de wedstrijd niet meer verder spelen en vervolgens kwam Kees ten Brinke in het veld en kon Set Up weer verder spelen. 22-25.

De tweede set moest Set Up met net zoveel enthousiasme spelen, en de positieve stand en sfeer vast te houden. Dit lukte niet, de pass kwam niet goed aan en de aanvallers kregen het niet voor elkaar om ballen te scoren. Ook verdedigend brachten de IJsselmuidenaren te weinig. Lycurgus maakte hier goed gebruik van. 25-18.

Coach Gaillard benadrukte bij zijn mannen dat er weer positiviteit in het team moest komen en dat er rust in de pass moest zijn. Dit gebeurde en de heren uit IJsselmuiden lieten haast geen steekje vallen. Er was controle in de pass en er werd slim en fel gespeeld. Zo won Set Up deze set maar liefst met 13-25!

Dit moest Set Up vasthouden. Ondanks gemaakte afspraken werd het spel slordiger. Weer maakte Lycurgus hier gebruik van door wel steady te blijven spelen.
De set eindigde in een stand van 25-16.

De vijfde set was veel te slordig en niet veel anders dan de vierde. 15-11.
Al met al misten de IJsselmuidenaren op fatale momenten focus en controle.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*