Inspiratiedag ‘Lift It Up’ Met clinics en workshops van o.a. Joke en Rob Buis

KAMPEN – Zing of speel jij graag christelijke muziek en zou je wel eens een workshop willen volgen van Joke Buis, Rob Buis, Marloes van Ommen of Stephanie Bergman-Agteres? Hier je kans! Op zaterdag 8 februari organiseert Quintus ‘Lift It Up’, een inspiratiedag boordevol clinics, workshops en inspiratiesessies van bekende artiesten en eigen docenten.

Rob Buis

Inspiratie en ontmoeting voor muzikanten, zangers en koorleden uit alle kerken! Dat is het doel van Lift It Up, de inspiratiedag op zaterdag 8 februari bij Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen. Op het programma workshops Gospel, Worship, Stemgeluid en Expressie door Joke Buis, Marloes van Ommen en Stephanie Bergman-Agteres. Bij toetsenist/muzikant Rob Buis kunnen deelnemers terecht voor Bandcoaching en Interpretatie. Saxofoondocent Ton Nieuwkamp inspireert muzikanten met de sessie Melodielijnen & Improvisatie. De juiste ‘groove’ ontdekken of inspiratie opdoen over het gebruik van de cajon in de kerk? Kies dan voor de clinics van slagwerkdocent Jeroen Koornstra.

Joke Buis

Aanmelden
Het programma van Lift It Up is van 10.00 tot 16.30 uur. De kosten voor deze dag inclusief lunch bedragen €25 voor volwassenen (€20 voor deelnemers jonger dan 21 jaar). Alleen het ochtend- of middagprogramma volgen? Dat kan ook. De kosten zijn dan €20 voor volwassenen, inclusief lunch (€15 voor deelnemers jonger dan 21 jaar). Meld je via www.quintuskampen.nl wel snel aan voor je favoriete inspiratiesessie, want vol = vol. Vragen? Neem contact op met Quintus via liftitup@quintuskampen.nl of bel 038-3371200 en vraag naar Annelies Dunning.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*