Internationale Vrouwendag Kampen

Kampen – Op Zaterdag 4 maart wordt in de Kamper binnenstad Internationale Vrouwendag gevierd. Vrouwen van alle leeftijden en achtergronden kunnen deelnemen aan ruim 30 verschillende interessante workshops. De dag heeft als thema ‘Jij bent bijzonder’.

De Werkgroep Internationale Vrouwendag heeft een bijzonder mooi programma samengesteld. Overdag zijn er van 10.00 tot 17.00 uur activiteiten op locaties in de binnenstad. Jij bent bijzonder! is het thema van de dag. Er zijn allerlei workshops, van voeding tot schoonheid, van kleien tot dans, van Taekwondo tot schilderen. Daarnaast zijn er bij verschillende ondernemers in de binnenstad bijzondere en gezellige inloopworkshops, o.a. een proeverij en goodiebag bij G&W GezondheidsWinkel, een theeproeverij bij De Eenhoorn, massage bij de Hema. Ook krijgen bezoekers van de vrouwendag op verschillende adressen korting. Geïnspireerd gaan de deelnemers weer naar huis. Wat een bijzondere dag!

Een dag voor vrouwen van de gemeente Kampen. Een dag om te vieren dat we vrouw zijn. Om onze mogelijkheden in ons werk en ons leven te ontwikkelen en vieren. Een bijzonder feest vol geweldige workshops, presentaties, straatartiesten, modeshows, aanbiedingen en goodiebags. Om 14:30 uur vindt in de Sint Annakapel een modeshow plaats met als afsluiting om 16.00 uur de theatergroep Woord en Muziek.

Geef je vooraf op voor de workshop(s) van je keuze, via de website www.svrk.nl of door op 4 maart langs te komen in de Vrouwenzaak, het bruisende middelpunt van de Vrouwendag (Oudestraat 155, tegenover Chocolaterie de Swaen). Je ontvangt daar ook de plattegrond met route door de binnenstad.

Deelname dag: € 2 per persoon. Op vertoon van je deelnamebewijs ontvang je mooie kortingen bij de deelnemende ondernemers en maak je kans op een mooie prijs met de loterij.
Deelname workshop : € 5 per persoon
Vol = Vol!
U kunt alle informatie over deze dag vinden op www.svrk.nl Vragen kunt u mailen naar vrouwendagkampen@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*