Jordi Pleijsier zingt voor bewoners van de Vijverhof

De 23 jarige Hollandse Hits zanger Jordi Pleijsier heeft de bewoners van de Vijverhof getrakteerd op een muzikaal feestje. Zowel de bewoners als het personeel hebben enorm genoten van zijn spontane optreden.

Kampenaar Jordi zingt al vanaf zijn 6e á 7e levensjaar mee met de hits van onder andere Stef Ekkel en Jannes. Dit deed hij op zijn slaapkamer. Stef Ekkel is zijn grote voorbeeld. ” Hij heeft mooie en gevoelige nummers én feestnummers. Toen ik net met zingen bezig was, leerde ik hem kennen. Toendertijd zong ik al zijn liedjes mee, van het begin van de carrière tot de liedjes die Stef nu zingt. In de toekomst zal ik ook graag een duet met hem zingen!”, laat Jordi weten aan Kampenonline.


Zowel de bewoners, het personeel en Jordi zelf hebben genoten van het optreden.

“Op dit moment ben ik nog niet echt een BN-er. Bekende Kampenaar ben ik al wel een beetje. Ik heb wel eens geprobeerd om mijn eigen nummers te schrijven, dat is iets wat ik nu nog erg lastig vind. Ik blijf proberen. Natuurlijk hoop ik, dat ik nog echt beroemd ga worden. Mijn grootste droom is dan ook om eens Ahoy of het Gelredome vol te krijgen.”

“Zingen voor de mensen van de Vijverhof  was ook een hele belevenis. Via social media en andere bronnen had ik vernomen dat bij veel instanties al iets gedaan werd om het hele gebeuren rondom Corona wat te verzachten. Voor zover ik wist, was er bij de Vijverhof nog niet zoiets gedaan. Ik heb contact gezocht met de Vijverhof en heb hen gevraagd of ik mocht zingen voor de bewoners en het personeel om zo iedereen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. ”

“Er was een lach en een traan tijdens mijn optreden”, vervolgd Jordi zijn verhaal, “zoveel blije gezichten, heel ontroerend, ook voor mij. Dat je zoveel voor iemand kan betekenen door een liedje te zingen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb enorm genoten en ben met een heel.goed gevoel weer naar huis gegaan. ”

www.jordipleijsier.nl