Kampenaren fietsen 233 km door de Ardennen voor Stichting Nikai 4 Life

Gerald Keijzer en Dirk Riezebos gaan zaterdag 10 augustus de Luik – Bastenaken – Luik – Ardennen Classic rijden voor Stichting Nikai 4 Life.  Deze klassieker is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners, vanwege zijn hoogtemeters en een serie flinke kuitenbijters waaronder de Côte de la Roche aux Faucons.

De voormalige voetbalvrienden (Dos Kampen) proberen hiermee Stichting Nikai 4 Life een warm hart toe te dragen. “Vroeger zagen we elkaar 1 à 2 keer per week. Maar op een gegeven moment tref je elkaar minder omdat je stopt met voetballen”, zegt Gerald.  “Als je dan een paar jaar later hoort wat er gebeurt is, slaat de machteloosheid je toe. Op deze manier proberen we toch iets te doen”. Dirk vult aan: “En dan kregen we ook de vraag waarom dan direct 233 km, waar ook 75 km, 125 km, dan wel 170 km had gekund. Eigenlijk was dat niet moeilijk. Als je het verhaal van Nikai leest is het direct duidelijk. Die ging ook altijd voor het maximale, dus..”.

Gosse Noppert van PGVZ geeft direct na bekendmaking van deze uitdaging aan dat hij de jongens een duw in de juiste richting wil geven. En meldt zich aan als 1e shirtsponsor aan voor dit goede doel. Wil je ook deze uitdaging aangaan? Meld je dan aan via https://nikai4life.nl/Kom-in-actie/LBL-Ardennen-Classic/.  Er zijn zelfs nog enkele gratis startbewijzen. Wie durft?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*