Kampenion organiseert tafeltennisinstuif op 27 december

Kampenion organiseert op vrijdag 27 december een tafeltennisinstuif voor de jeugd. Tijdens deze tafeltennisinstuif is er een korte training, je kunt vrij spelen en de middag wordt afgesloten met enkele wedstrijdjes. Deelname is gratis. Meedoen in sportkleding is gewenst (geen schoenen met zwarte zolen). De zaal is open vanaf 14.00 uur en tot 17.00 uur is iedereen welkom. Alle basisscholen in de gemeente Kampen hebben een uitnodiging ontvangen voor deze open middag.

Locatie: De Maten 6 op sportpark De Maten (rechts van het parkeerterrein, in hetzelfde gebouw als het fitnesscentrum).

Tafeltennisvereniging Kampenion is op zoek naar nieuw talent. Wie treedt er in de voetsporen van Gert-Jan de Lange, Robin Lieftink en Julian Plette? Zij vormden het afgelopen seizoen het eerste herenteam dat uitkomt in de 2e divisie van de landelijke competitie. Bekijk op YouTube het filmpje (© Ralph Trip) met de hoogtepunten van de mmafgelopen competitie:

Kampenion wil de jeugd op een leuke en speelse manier kennis laten maken met tafeltennis. Wil je zien en zelf meemaken hoe leuk tafeltennis is, kom dan naar de instuif op 27 december.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor informatie kun je e-mailen naar wimtillema@solcon.nl.

Daarnaast biedt Kampenion iedere woensdagavond (behalve op 1 januari) van 18.30 tot 19.30 uur gratis proeflessen aan voor de jeugd. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*