Kampenion overklast Blauw-Wit Almelo

(Ingezonden – sport)

Het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion won afgelopen zaterdag in Almelo en staat stevig aan kop in de 3e divisie. Kampenion 1 speelde tegen Blauw-Wit 1. Julian Plette en Gert-Jan de Lange wonnen hun drie partijen, en Ton Ringenier twee. Plette en De Lange wonnen ook het dubbelspel. Met 1 – 9 op het scorebord keerden de Kampenaren dik tevreden huiswaarts.

Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk C, verloor thuis van Westa 1 uit Westervoort. Jarno van den Heuvel, Bert Beks en invaller Jannick van den Broek wonnen allen een partij. Met deze uitslag van 3 – 7 staat Jong Kampenion nu op de tweede plaats, twee punten achter Westa 1. De tweede helft van de competitie wordt ongekend spannend want vier teams strijden om de titel, op drie punten van elkaar.

Op zaterdag 6 april speelt Kampenion 1 in Utrecht tegen SVE 2. Het eerste jeugdteam speelt op 30 maart in Culemborg tegen Gispen 1. Op 30 maart speelt alleen het tweede seniorenteam thuis. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6.

Op de foto: Ton Ringenier, Gert-Jan de Lange en Julian Plette
Foto: © Ralph Trip

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*