Kerst in Oud Kampen biedt excuses aan voor sneeuwoverlast

Leverancier had problemen met bestelling

KAMPEN – Theaterfestival ‘Kerst in Oud Kampen’ biedt haar excuses aan voor de te late levering van een hoeveelheid natuurlijke sneeuw die in de nacht van maandag op dinsdag in de Kamper binnenstad werd verspreid. De sneeuw had eigenlijk exact een maand geleden geleverd moeten worden, maar door problemen bij de distributeur werd dat onverwacht een maand later.

Eigenlijk had de binnenstad van Kampen op 17 en 18 december moeten profiteren van de sneeuwval, maar de goederen werden pas een maand later geleverd. Helaas te laat voor het theaterfestival (ruim 75.000 bezoekers in 2016) maar in overleg met de gemeente werd besloten het vluchtige goedje alsnog over de binnenstad te verdelen. ,,En we krijgen de indruk dat veel mensen er toch nog van genoten hebben, gezien de vele foto’s die ervan werden gemaakt’’, aldus de organisatie van Kerst in Oud Kampen.

Verbeterpunt voor 2017
Kerst in Oud Kampen heeft goede hoop dat de natuurlijke sneeuw in 2017 wel op tijd kan worden geleverd. ,,Het is een verbeterpuntje’’, aldus de organisatie van het theaterfestival dat dit jaar op 16 en 17 december staat gepland. ,,Het zou ons in ieder geval goed uitkomen eventuele leveranciersproblemen bijtijds te weten, zodat we onze hoeveelheid kunstsneeuw daarop kunnen aanpassen.’’


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*