KHC wint zonder overtuiging van DZC’68

KHC heeft zaterdagmiddag j.l. een 1-0 overwinning behaald op het Doetinchemse DZC’68. Het werd een hele matige wedstrijd van beide kanten. KHC dat startte met Ibrahim Tuncer in de basis. De van een langdurig terug komende Tuncer speelde de hele wedstrijd uit. Was enkele keren dicht bij een doelpunt, maar mist nog duidelijk wedstrijdritme wat ongetwijfeld zal terug komen.

De 1e kans was voor DZC’68 maar gelukkig voor KHC kon doelman Justin Bruins redding brengen. In de 10e minuut claimde KHC een strafschop wegens vasthouden van Karim Gabara. Diezelfde Gabara ging in de 18e minuut alleen op de doelman af, kreeg een vrije schietkans maar stuitte op de doelman. Vervolgens een zeer matige wedstrijd. Weinig kansen en hoogte punten. Wel kreeg KHC een strafschop toen Leroy Knol alleen op de doelman afging in de 32e minuut van de wedstrijd. De verdediger van DZC’68 kwam er vervolgens met geel genadig af. Karim Gabara benutte vervolgens de toegekende strafschop 1-0. DZC-68 kreeg nog voor een dot van een kans maar was slordig in de afwerking. Na de thee een zeer matige wedstrijd met eigenlijk de beste kansen voor DZC’68. Doelman Justin Bruins wist twee maal de bal met de voet te stuiten in de korte hoek. In de spannende slotfase kreeg KHC nog twee enorme kansen tegen het moe gestreden DZC’68. Invaller Kevin Isidora en Ibrahim Tuncer wisten echter het net niet te vinden. Het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Rutger Werkhoven uit Groningen klonk menig KHC-er als muziek in de oren.

Resumerend: KHC heeft gewonnen ven DZC’68, maar alles behalve gemakkelijk ging het niet. De Doetinchemmers boden flink tegenstand. Beide teams speelden beneden de maar, maar gelukkig voor KHC bleven de punten in Kampen.
Man van de wedstrijd – Jarron de Lange.

Volgende week speelt KHC uit tegen SDV Barneveld. De Barnevelders spelen nog voor een periode en zullen zeker alles willen geven om te winnen. KHC heeft het doorgaans moeilijk in Barneveld. Het zal daarom geconcentreerd de wedstrijd moeten spelen. En kan het zorgen voor een verrassing in deze spannende 1e klasse D.

De wedstrijd in Barneveld op Sportpark Norschoten aan de Barnseweg begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de Vries uit Enschede.
KHC gaat met de bus vertrek 12.30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*