Kok Fiscale Dienstverlening vijfde hoofdsponsor DOS Kampen

Het bestuur en de Businessclub van v.v. DOS Kampen zijn verheugd om te kunnen melden dat een vijfde bedrijf zich aansluit bij de hoofdsponsorgroep 8×8. Kok Fiscale Dienstverlening (Kok FD) is per 1 januari 2020 gecontracteerd.

Kok FD met locaties in Kampen en Almere is een loyale sponsor van de vereniging in de afgelopen jaren, die graag de stap naar het hoogste niveau maakt. “In lijn met de positieve ontwikkelingen bij de vereniging in de breedte en specifiek het 1e elftal. Daarnaast zijn wij een echte DOS familie, het geel en zwart stroomt door onze aderen”, aldus directeur Robin Kok. Kok FD heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie, belastingen, pensioenberekeningen, online boekhouden, debiteurenbeheer en het opstellen van jaarrekeningen. Ze werken o.a. voor bedrijven in de horeca, MKB, retail en ZZP-ers. Betrouwbaarheid en persoonlijke benadering als kernwaarden.

Ondertussen is de Businessclub ook met enkele overige hoofdsponsoren in gesprek om het bestaande contract tussentijds te verlengen. Al met al een goed vooruitzicht zodat we de continuïteit kunnen borgen. DOS Kampen, Samen beter!

De hoofdsponsorgroep 8×8 bestaat nu uit: Floorever, Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie, De Gilden Groep (At Sea/ Zonnegilde / Bouwbedrijf De Gilden), Dirkzwager Groep en Kok FD.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*