Korfballers Dos Kampen Veltman boeken overwinning in matige wedstrijd tegen de Hoeve.

 

Zaterdag speelden de korfballers van Dos Kampen tegen de nog puntloze ploeg uit De Hoeve en ondanks dat de Kamper ploeg zeker in de 2e helft niet geweldig speelde wisten ze toch de wedstrijd winnend af te sluiten.

Deze overwinning gaf de ploeg vertrouwen dat ze mee kunnen doen in deze Overgangsklasse en met 2 gewonnen wedstrijden staan ze op een nette 3e plaats.
De thuisploeg begon goed in de 1e helft, met fraaie afstand schoten en doorloopballen wisten de geelzwarten snel een voorsprong te creëren en was het verschil al gauw 5 doelpunten, waarbij met name Yvonne ten Hove liet zien dat ze met haar ervaring en routine een waardevolle speelster is voor de Kamper ploeg.

Echter na de rust bij de stand van 15-10 was er voor de toeschouwers weinig te beleven, de Dossers speelden een erg matige 2e helft en gelukkig wisten de tegenstanders uit De Hoeve hier geen gebruik van te maken, maar dat zegt meer van de gasten dan van de thuisploeg.
Trainer Michael Jongman probeerde nog met de inbreng van Wichard van de Kolk er een positieve draai te geven, helaas resulteerde dit niet in het gewenste resultaat. Na het laatste fluitsignaal bij de stand van 21-17 was de thuisploeg niet echt tevreden, wel met het resultaat maar qua wedstrijd zal dit beter moeten.
Scores:Dennis van Putten 6, Matthijs Bastiaan 4, Yvonne ten Hove 3, Linda van Keulen 3, Josie Vos 2, Wichard van de Kolk 2, Daniël Lewerissa 1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*