Landelijke Bruggenbouwers-prijs voor Present Kampen

Na een indrukwekkende pitch werd Present Kampen zaterdagmiddag 21 januari overtuigend winnaar van de titel ‘Bruggenbouwer van het Jaar’ Een landelijke onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door de Stichting Present.

Coordinatrice Aline Kramer ontving tijdens het slotakkoord van de Presentdagen de titel ‘Bruggenbouwer van het Jaar’ en het bijbehorende kunstwerk uit handen van de winnaar van vorig jaar. Kort daarvoor pitchte Aline een unieke en tot de verbeelding sprekende casus van een stoere mannengroep die zich belangeloos inzette voor een inwoner van Kampen. Ze knapten een tuin op, zeemden de ramen, vierden en passant de man’s verjaardag en gaven hem bovenal zijn eigenwaarde terug. De eigenwaarde die hij jaren kwijt was. Het is slechts een van de unieke projecten die de kracht van Present illustreren: Er zijn voor de ander. Samen de wereld mooier maken.

Kramer, zichtbaar onder de indruk van het overweldigende aantal stemmen, nam de onderscheiding ietwat beduusd in ontvangst om vervolgens te benadrukken dat niet zij noch Present Kampen maar de hulpontvangers en hen die zich hebben ingezet de prijs verdienen. Het is tekenend voor de organisatie en het werk van Present.

Kijk voor meer informatie over Present Kampen op: www.stichtingpresent.nl/kampen


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*