Langer thuis, maar hoe? Thuistechnologie bij dementie

Op maandag 1 april wordt in Kampen weer een avond gehouden van het Alzheimer Trefpunt. Thema van deze avond is ‘Langer thuis, maar hoe?’ Over thuistechnologie voor mensen met dementie in de thuissituatie.

Spreker is mw. Mieke Koot van Generatie Thuis. Aan de hand van een zogenaamd ‘technologiehuisje’ zal  zij verschillende vormen van thuistechnologie voor thuiswonende ouderen -toegespitst op mensen met geheugenproblemen- demonstreren.

Deze avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland.

De avond wordt gehouden in restaurant ‘Ma Greet’, Burgwal 45 in Kampen (in Woonzorgcentrum Margaretha). De inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De entree en koffie/thee zijn gratis. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. 038 4691500, of e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*