Laura Lont en Lynn Schipper van RKDOS turnen dames vallen in de prijzen!

Afgelopen weekend stonden er wedstrijden op de planning voor de turnsters van de 2e en 4e divisie. In de eerste wedstrijd mochten Luna Ninaber, Zsofi Witteveen (instap) en Sanne (jeugd 1) het spits afbijten. Ze hebben allemaal nieuwe elementen geturnd en dat ging ze super af!

Luna is geëindigd op de 12e plek, Zsofi die net pas is gestart met het turnen op de 43e plek, wat knap! Sanne had helaas een val van brug maar is toch nog geëindigd op de 8e plek. Op 29 februari mogen ze opnieuw laten zien wat ze waard zijn tijdens de play off wedstrijd.

In wedstrijd 2 waren de pupillen 1 Bente van der Voort, Floor Zaaier, Meike Duitman en Isa Harwig aan de beurt. Wat hebben alle meiden nette oefeningen laten zien! Door de zenuwen zijn er wel wat foutjes gemaakt waardoor ze net geen plek hebben weten te bemachtigen in de finale. Bente is geëindigd op de 7e plek, Isa op de 10e plek, Meike op de 21e plek en Floor op plek 22. Gelukkig hebben ze ook op 29 februari nog een kans om een plekje te bemachtigen in de finale.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan onze junioren Babette Klappe en Lotte Tardy.
Floor Kalter kon door een blessure nog niet deelnemen aan deze wedstrijd. Babette liet een mooie brug oefening zien en Lotte een super strakke vloeroefening. Babette is geëindigd op de 6e plek en Lotte op plek 18. De dames mogen nog een keer in actie komen tijdens de wedstrijd van 29 februari.

Onze pupillen 2 zaten in de laatste wedstrijd van het turnweekend, Esmee Kuijer, Lauren van den Bosch, Laura Lont en Mara Doorn. Op de andere baan turnde onze senior Annemijn Dekker. Alle dames lieten elementen zien die ze voor het eerst op een wedstrijd uitvoerden. Voor Laura leverde dit mooie turnen zelfs een 3e plek op! Mara is geëindigd op een mooie 9e plek, Esme op plek 14 en Lauren op plek 23. Annemijn heeft een hele mooie wedstrijd geturnd en heeft weer nieuwe doelen behaald. Annemijn is geëindigd op de 8e plek. Gelukkig mogen ze allemaal ook op 29 februari op voor de Herkansing.

Bij de tweede divisie wedstrijden beten Nora Leurink en Nikki Krediet het spitst af. Nora liet een mooie brugoefening zien en Nikki een mooie balk! Nora is geëindigd op de 13e plek en Nikki op de 15e plek. Voor Nikki was het helaas net te weinig om door te stromen. Nora heeft zich geplaatst voor de kwart finale.

In de tweede wedstrijd turnden pupillen 1 Sarah van Leeuwen, Lotus Arends en junior 1 Lynn Schipper. Lynn liet voor het eerst haar nieuwe vloeroefening zien. In de meerkamp kwam zij tot een 3e plek.
Sarah werd beloond met een eerste plek op sprong.
Lotus turnde met een blessure maar ondanks dat liet ze een mooi boogje op de balk zien.
Sarah is geëindigd op de 10e plek en Lotus op de 14e plek.
Beide dames hebben zich geplaatst voor de kwart finale. In de derde wedstrijd was het de beurt aan Luna ter Burg. Luna had een mooie sprong! Ze is geëindigd op de 14e plaats. Ook Luna heeft zich geplaatst voor de kwartfinale.

Al met al was het een hele leuke en leerzame dag. De trainers zijn trots op alle turnsters en kijken terug op een mooi turnweekend!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*