Leerlingen Ichtus bakken pannenkoeken voor Serious Request

Onbeperkt pannenkoeken eten voor een prikkie

Serious requestLeerlingen van het Ichthus college kampen IC5 gaan een pannenkoekendiner organiseren. De volledige opbrengst daar van gaat naar Serious Request.

Er zullen diverse soorten pannenkoeken bereid worden. Wat te denken van Spek, framboos, aarbeien, banaan, nutella (wat ook te combineren is)

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, 1 pannenkoek kost slechts €2,00 2 pannenkoeken €4,00 etc.. Mocht u er wat bij willen drinken dan kan dit voor €1,00. De echte smulpapen kunnen voor €10,00 onbeperkt pannenkoeken eten

U bent dus 9 december tussen 18:00-21:00 van harte welkom aan de Jan Ligthartstraat 5. Wel graag even aanmelden met hoeveel personen u komt. Voor meer informatie en het aanmelden: srculinairichthus@outlook.com

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. 

3FM Serious Request 2014

De drie DJ’s in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem staat, gaan van 18 december tot en met 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*