Lieve moeder, hoe gaat het met jou? OpenCoffee voor opvoeders

Als ouder kan je het gevoel hebben dat je alle ballen in de lucht moet houden en hou je maar weinig me-time over. De emoties van je kind kan je als best lastig soms ervaren en hierdoor het gevoel krijgen om de verbinding met je kind te missen. Of ervaar je een handelingsverlegenheid rondom de ontwikkeling en het gedrag van je kind? 

Herken jij dit en lijkt het je fijn om daar met andere opvoeders over door te praten omdat jij als spil van het gezin in conditie wilt zijn? Dat kan!

Kom naar de eerste gratis OpenCoffee voor opvoeders op vrijdag 10 januari 2020 tussen 9:00-11:00 uur aan de Kerkstraat 4 in Kampen. Dit is een unieke samenwerking tussen gastouderbureau Tante Vroesh en opvoedcoach, BSM-de Jong therapeut Anneke Hoorn van Impuls (www.impuls-begrijpjebrein.nl). Je kunt tijdens deze OpenCoffee ervaringen delen, tips en/of advies krijgen en ondertussen een kopje koffie of thee drinken. Voor de kinderen is er ruimte om te spelen.

Bij voldoende belangstelling zal deze OpenCoffee voor opvoeders regelmatig worden gehouden. Wil je een extra verdieping dan kan je je daarvoor inschrijven op een thema of door het volgen van een individueel traject.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*