Maarle Indoor bij de Deltaruiters groot succes!

Afgelopen weekend werd voor het laatst in de manege aan de Oosterlandenweg het Maarle Indoor springen paarden gehouden. Het is een groot succes geweest met op donderdagavond het springen in de L, M en Z/ZZ, vrijdag de GMB jonge paarden competitie en zaterdag de klasses BB, B, L en M.

Donderdagavond behaalde Miranda Spronk – Rienties een mooie 6e plek in de klasse L met haar paard Is een sijgje. Zaterdag werd gestart met de klasse B. Hier vielen ook verschilleden Deltaruiters in de prijzen. Een 3e prijs was er voor Babet van de Rijdt met Kyara en een 8e prijs behaalde zij met Je-Dine. Een 12e prijs was er voor Arjan Jager met Kadanza en Kim Spronk behaalde met Christien een 18e prijs.

In de klasse was het Sabrina Petter – vd Heide met haar paard Elonie, die in de prijzen viel. Zij reed naar een mooie 5e plek in een deelnemersveld van ongeveer 65 combinaties. Het weekend werd afgesloten met de klasse M. Miranda Spronk – Rienties reed met Wezenberg’s Moneypenny naar een mooie 3e plek in deze klasse!
Al met al een zeer mooi en goed geslaagd gesponsord concours!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*