Verlies Kampenion in Franeker

Afgelopen zaterdag herstelde het eerste seniorenteam van Kampenion zich enigszins van de 10 – 0 nederlaag van vorige week. De heren speelden in Franeker tegen FTTC 1.

Julian Plette won twee partijen en Gert-Jan de Lange en Robin Lieftink ieder een. Zo kwam er 6 – 4 op het scorebord. Aangezien FTTC met een invaller aantrad, zullen de Friezen het meest tevreden zijn over deze uitslag. Vanaf de zijlijn gezien had er, gezien de opstellingen van beide teams, toch wat meer in gezeten voor de Kampenaren.
Kampenion staat nu vierde. A.s. zaterdag is er de thuiswedstrijd tegen de gedoodverfde titelkandidaat SVE 1 uit Utrecht. Veel punten mogen er dan niet verwacht worden aan de Kamper kant, maar wel tafeltennis van hoog niveau.

Het eerste jeugdteam bond thuis de strijd aan tegen Hilversum 4, de nummer laatst in de poule. Tijmen Prins won zijn drie partijen vrij gemakkelijk, tenminste als je naar de cijfers kijkt. Bert Beks won er een. Jarno van den Heuvel won twee maal en raakte daarmee zijn 100% score kwijt. Hij en Tijmen Prins wonnen het dubbelspel.
De boys staan nu tweede. De volgende wedstrijd is wederom een thuiswedstrijd, a.s. zaterdag tegen ONI uit Wijchen, dat vierde staat. Aanvang: 14.00 uur.

Op de foto: het eerste jeugdteam, Tijmen Prins, Bert Beks en Jarno van den Heuvel
Foto: © Gerard Wessels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*