Martin Brand vult avondprogramma Gospel on Stage

Door Niek Teune

 

IJSSELMUIDEN – De organisatie van ‘Gospel on Stage’ is blij en opgelucht. De zoektocht naar een landelijk bekende artiest die in de avond een concert wil verzorgen, als aanvulling op het middagprogramma van het voormalige ‘Band zoekt Kerk’ is geslaagd. Martin Brand heeft aangegeven bereid te zijn om publiek in de avond te vermaken met samenzang, liedjes en verhalen.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar kan nu officieel bevestigd worden: Martin Brand komt op 7 november a.s. optreden in Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’. Het Herfstconcert van Brand vormt de gewenste aanvulling op het middagprogramma van ‘Gospel on Stage’, een evenement waarbij (kerkelijke) organisaties de mogelijkheid geboden wordt om in contact te komen met bandjes, koren en andere musici. De zangers en instrumentalisten zullen zich tonen in de hal van de kerk, waar ze graag in gesprek gaan met de aanwezigen. Daarnaast zullen ze een stukje live muziek laten horen en wordt er tijdens het programma een zelfgemaakt filmpje vertoond.

Organisator Hilbert Steen Redeker is tevreden met de toezegging van Brand. ‘We zijn tevreden dat we nu een prachtig totaalpakket kunnen aanbieden. ’s Middags kan men genieten van de voornamelijk lokaal bekende artiesten. Het vormt een ideale netwerkmogelijkheid. Vraag en aanbod worden heel dicht bij elkaar gebracht. ’s Avonds zal Martin een mooi Herfstconcert willen geven, waar vast veel mensen op af zullen komen. We hopen op een mooie opkomst! Mensen kunnen hun kaarten aan de kerk kopen, maar ook in de voorverkoop via http://www.gospelonstage.nl/tickets. Daarnaast is het mogelijk om kaarten aan te schaffen bij Boekhandel De Rank, Oudestraat 17 te Kampen of bij Woon- en Cadeaushop Studio N.3.8., gelegen aan de Dorpsweg 43a te IJsselmuiden. De kosten bedragen 5 euro per persoon, terwijl kinderen tot 10 jaar gratis naar binnen mogen.’

Op 7 november a.s. vormt Hervormde Gemeente ‘De Hoeksteen’, Goudplevier 103 te IJsselmuiden, het decor van ‘Gospel on Stage’ en de aansluitende concertavond. De deuren zijn vanaf 13.30 uur open. Er is dan de ruimte om te netwerken en nader kennis te maken. Om 14.00 uur start de concertmiddag met de lokaal bekende musici, die waarschijnlijk rond 18.00 uur afgelopen zal zijn. Daarna zal de organisatie de kerk gereed maken voor het Herfstconcert van Martin Brand. Om 19.30 uur is ‘De Hoeksteen’ weer toegankelijk voor het publiek, waarna het eigenlijke concert om 20.00 uur zal beginnen. Het Herfstconcert van Martin Brand zal om 22.00 uur afgelopen zijn. Hierna is er nog de mogelijkheid om na te praten en indien gewenst een drankje te drinken. De organisatie rekent op uw komst.