Nederlagen biljarters Biljartclub Reijersdam

 

Woensdagavond ging de reis van het C2 team van BV Reijersdam naar Genemuiden om daar te spelen tegen het C2 team van H.Z.W.

Het optimisme om een goed resultaat te halen was vlug verdwenen. Rens Jager liet het in de partij tegen Harm Sterk(HZW) volledig afweten, Harm Sterk won met een moyenne van 2.73 en Rens Jager scoorde een moyenne van 2.64, uitslag 12-7. Ook Martin ten Hove kon in zijn partij tegen Johan Klaver(HZW) niet tot winst komen, Johan Klaver won met een moyenne van 1.72 en Martin ten Hove speelde een moyenne van 1.41, uitslag 12-8. Gerrit van Vlijmen kwam er zijn partij tegen Hans Jurgen Timmerman (HZW) er ook niet aan te pas en verloor met een moyenne van 1.48, Hans Jurgen Timmerman speelde met een moyenne van 2.04, uitslag 12-7. Dus geen van de spelers van BV Reijersdam kon winnen , eind uitslag 36-22.

Het dagteam van BV Reijersdam trad donderdagmiddag in het wijkcentrum Reyersdam aan tegen BV De Ghesellen uit Emmeloord. Ook dit werd een duidelijke nederlaag voor BV Reijersdam. Rens Jager gaf nog wel enige hoop op een goede uitslag, door te winnen van Ad Verhagen(De Ghesellen) die gelukkig voor Rens Jager niet in zijn beste vorm stak, Rens Jager won de partij met een moyenne van 3.00, Ad Verhagen had een moyenne van 2.64, uitslag 12-8. Martin ten Hove ging onderuit in de partij tegen Henk Meinen(De Ghesellen), beide heren speelde een zeer matige partij en ver beneden hun normale niveau, Henk Meinen won met een moyenne van 1.79 en Martin ten Hove scoorde slechts een moyenne van 0.97, uitslag 8-12. Ben Wielandt leek op een overwinning te gaan in zijn partij tegen Henk Teunis (De Ghesellen), doch Henk Teunis ( moyenne 2.22) maakte de partij uit met een serie van 15 caramboles en Ben Wielandt(moyenne 1.44) bleef 4 caramboles verwijderd van zijn overwinning, uitslag 9-12. Herman School kon geen enkel verweer leveren tegen zijn tegenstander Geert de Weert (De Ghesellen) , Herman School scoorde slechts een moyenne van 0.60 en Geert de Weert won de partij met een moyenne van 2.35, uitslag 3-12. Einduitslag 32-44.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Woensdag 20 november – BV Reijersdam C2 – D.O.S. Hattem C2 – 19.30 uur.
Vrijdag 22 november, aanvang 19.00 uur en zaterdag 23 november aanvang 11.00 uur vindt de districtsfinale 2e. klasse libre van de KNBB district Zwolle plaats, met o.a. deelname van Rens Jager van BV Reijersdam.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*